Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Drwal jest praktycznie nieznany nawet w Polsce, tam mało kto wie kim on jest i niewazne jakie ma umiejetnosci, a popatrzcie ze na nazwisko Pudzianowski , reaguja nawet stare babki.
Ja chce ogladac Pudziana w MMA.
Napisano Ponad rok temu
Ja tez chce ogladac Pudziana w MMA, ale nie w takim klimacie jak walka z Najmanem. Poza tym w sumie wypowiadac sie bedzie mozna dopiero po walce, bo w tej chwili umiejetnosci Mariusza sa zagadka, wiadomo jedynie, ze ma niesamowite warunki fizyczne.zaloze sie, ze gdyby walka Pudzian vs Najman leciała w tym samym czasie co Drwal vs Drew, to wiekszosc przy odbiornikach zasiadla by ogladac walke Pudziana. Taka jest prawda co do promocji.
Drwal jest praktycznie nieznany nawet w Polsce, tam mało kto wie kim on jest i niewazne jakie ma umiejetnosci, a popatrzcie ze na nazwisko Pudzianowski , reaguja nawet stare babki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak dużo, że już nie będzie mnie to wtedy obchodziło bo i tak na necie będe oglądał
Ps. walka drwala teraz będzie na darmowym ppv = quick rip
Napisano Ponad rok temu
Sos, a nie wiesz czy bedzie gdzies jakis stream z tej TV?Duuuuuużo czasu minie zanim na polsatach będzie cokolwiek więcej niż KSW.
Tak dużo, że już nie będzie mnie to wtedy obchodziło bo i tak na necie będe oglądał
Ps. walka drwala teraz będzie na darmowym ppv = quick rip
Napisano Ponad rok temu
A skadzes takie recenzje wytrzasnal?panowie dzieki takim wypowiedziom vortalB zyskuje slabe recenzje 'nieprofesjonalny, pelen pieniaczy, malolatow ktorzy wcielaja sie w role hejterow w necie'
poczekajmy zobazymy
Wybacz Roboy, ale dziwisz sie ludziom, ze nie spodziewaja sie po osobach, ktore zawodnikami MMA jeszcze nie sa, walki na wysokim poziomie w danej formule, skoro czasami profesjonalni zawodnicy takiej walki dac nie potrafia? Jestes troche zbyt krytyczny w swych ocenach.
byc moze mradu byc moze. jest sens w tym co piszesz.
ale dlaczegokrytyka jest tak ostra i krytykancka? tylko o to mi chodzi.
masz racje ze jestem zbyt krytyczny.
pozdrawiam
R
Napisano Ponad rok temu
Ja tez chce ogladac Pudziana w MMA, ale nie w takim klimacie jak walka z Najmanem. Poza tym w sumie wypowiadac sie bedzie mozna dopiero po walce, bo w tej chwili umiejetnosci Mariusza sa zagadka, wiadomo jedynie, ze ma niesamowite warunki fizyczne.zaloze sie, ze gdyby walka Pudzian vs Najman leciała w tym samym czasie co Drwal vs Drew, to wiekszosc przy odbiornikach zasiadla by ogladac walke Pudziana. Taka jest prawda co do promocji.
dookladnie tak.
dopuki to zagadka nie ma co pierdolic.
dajcie karwa szanse czlowiekowi!!! :twisted: :twisted: :twisted:
..zreszta ie jestesmy od dawania szans, Pan Pudzian sam sobie szanse bierze, mam nadzieje ze tym razem tez
pozdrawiam
R
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Już niedługo wypowiedź Pudziana
Napisano Ponad rok temu
i znowu jego dziubek...
Napisano Ponad rok temu
"mojej kariery tak zwanej bokserskiej"
w sedno chłopak trafił
Napisano Ponad rok temu
A może to tylko media wyostrzały je nad miarę??? Obaj jacyś tacy zdenerwowani
Napisano Ponad rok temu
ps. ale nawet te wypowiedzi w trailerach to też tak naprawdę tylko medialne zagrywki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu