Pudzian w ... MMA !!??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego uważasz że Najman do imbecyl :roll:Ja nie rozumie skąd biorą sie tacy imbecyle jak Nejman czy tam Najman...
Chłopak chce zarobić trochę kasy.
Robi wokół siebie szum.
To czy jest dobrym fighterem ma drugorzędne znaczenie.
Napisano Ponad rok temu
przed walką też pewnie będzie wciągał brzuch i robił dzióbek
Obawiam się że on może nawet tak walczyc, z tym wciagnietym brzuchem. :twisted:
Zobaczymy czy bedzie w stanie trzymac tak wciągnięty brzuch leżąc na deskach po knock oucie.
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego uważasz że Najman do imbecyl :roll:Ja nie rozumie skąd biorą sie tacy imbecyle jak Nejman czy tam Najman...
Chłopak chce zarobić trochę kasy.
Robi wokół siebie szum.
To czy jest dobrym fighterem ma drugorzędne znaczenie.
nie lubie chamstwa po prostu. A to że stworzył wokół siebie wizerunek ala Jola Rutowicz i jest po prostu ohydnym karierowiczem, działa na mnie odpychająco. Wystarczy popatrzeć na konferencje prasowe i skromność oraz kulture Pudzianowskiego, by zauważyć różnice poziomów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie jest powiedziane że przegraZobaczymy czy bedzie w stanie trzymac tak wciągnięty brzuch leżąc na deskach po knock oucie.
jeśli będzie się bił z głową, to imho ma spore szanse
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli będzie fair to stawiam na wciągającego brzuch boksera. "Wiele walk ulicznych" - no i co z tego???? No chyba, że te karate Pudzian trenował więcej niż kilka miesięcy.
Freak show to superpomysł. Myślę, że w tej walce zobaczymy coś dziwnego hehehe
Napisano Ponad rok temu
zobaczymy rozpedzonego pudziana wpadajacego w najmana i przewracajacego go (bo nie nazwe tego obaleniem czy sprowadzeniem). pozniej pudzian sie na nim polozy, a ma czym sie klasc. puzniej go walnie pare ray ( bo ciosami ani g&p tego nie nazwe) i sedzia przerwie pojedynek. i ot. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Balofy - świetna interpretacja 8)
Napisano Ponad rok temu
Dalsze zainteresowanie w USA może zaowocować kontraktami dla zawodników z Polski w Stanach, współpracą z jakąś organizacją zza oceanu. Tak więc same zyski.
Napisano Ponad rok temu
zobaczymy.
zobaczymy rozpedzonego pudziana wpadajacego w najmana i przewracajacego go (bo nie nazwe tego obaleniem czy sprowadzeniem). pozniej pudzian sie na nim polozy, a ma czym sie klasc. puzniej go walnie pare ray ( bo ciosami ani g&p tego nie nazwe) i sedzia przerwie pojedynek. i ot. :roll:
Jako prawdziwy fan tego pięknego sportu... not interested.
Balofy - świetna interpretacja 8)
panowie dzieki takim wypowiedziom vortalB zyskuje slabe recenzje 'nieprofesjonalny, pelen pieniaczy, malolatow ktorzy wcielaja sie w role hejterow w necie'
poczekajmy zobazymy
czy ktorys z was jest jasnowidzem?
jezeli tak to przepraszam
panowie przynajmniej jeden z nich to swiatowej klasy profesjonalista
czy ktorys z was jest w stanie sie poszczycic takim poziomem?
no offence
mam nadzieje ze sie myle w moich pochopnych sadach o was
Napisano Ponad rok temu
Jeśli będzie fair to stawiam na wciągającego brzuch boksera. "Wiele walk ulicznych" - no i co z tego???? No chyba, że te karate Pudzian trenował więcej niż kilka miesięcy.
Freak show to superpomysł. Myślę, że w tej walce zobaczymy coś dziwnego hehehe
Karate i boks trenował lata, więc myślę, że jakieś tam przygotowanie ma. Poza tym jest niezwykle silny, szybko jak na swoją masę, a w dodatku twardy psychicznie. Oprócz gadania ma za sobą lata ciężkiego treningu i największe tytuły w swojej dziedzinie, ja myślę, że to niezły materiał na fightera i niekoniecznie ta walka musi być tylko śmieszna. Poza tym zwróć uwagę na aspekt promocji mma i ksw, bo nikt lepszej promocji teraz nie zapewni niż Pudzian na gali. Jak wiemy, obecnie bez promocji nie ma rozwoju...
Dobre powyżej z tym dziubkiem i zdjęciem Benito, coś w tym jest
Napisano Ponad rok temu
Poza tym zwróć uwagę na aspekt promocji mma i ksw, bo nikt lepszej promocji teraz nie zapewni niż Pudzian na gali. Jak wiemy, obecnie bez promocji nie ma rozwoju...
Dlatego napisałem że to superpomysł. KSW robi świetną robotę. O Pudzianie jest głośno we wszystkich mediach. Natomiast jeśli będzie tak jak przewidujecie, że strongman rzuci się do przodu to ja myślę, że może zostać trafiony. Byłoby szkoda, bo wtedy cała promocja skończy się na jednej walce.
Swoja drogą współczuje innym uczestnikom gali, bo chyba nie zostaną dostrzeżeni... hehe
Napisano Ponad rok temu
A skadzes takie recenzje wytrzasnal?panowie dzieki takim wypowiedziom vortalB zyskuje slabe recenzje 'nieprofesjonalny, pelen pieniaczy, malolatow ktorzy wcielaja sie w role hejterow w necie'
poczekajmy zobazymy
Wybacz Roboy, ale dziwisz sie ludziom, ze nie spodziewaja sie po osobach, ktore zawodnikami MMA jeszcze nie sa, walki na wysokim poziomie w danej formule, skoro czasami profesjonalni zawodnicy takiej walki dac nie potrafia? Jestes troche zbyt krytyczny w swych ocenach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magdalena Jarecka - atykuł na onet.pl
- Ponad rok temu
-
bj vs gsp - super klip - obejrzyj zanim ufc go delete
- Ponad rok temu
-
BJ Penn mial zakonczyc kariere!!
- Ponad rok temu
-
Akiro Gona entrance :)
- Ponad rok temu
-
vale tudo sosnowiec
- Ponad rok temu
-
X Fights Poznan-??
- Ponad rok temu
-
KAPMMA
- Ponad rok temu
-
UFC94 video
- Ponad rok temu
-
UWAGA! W tematach GSP vs PENN , ponizej SPOILERY!!
- Ponad rok temu
-
Gina Carano w reklamie Pepsi
- Ponad rok temu