PZMT - status?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcialbym sie dowiedziec jak wygląda wspłpraca z zrzeszeniem. jakie sa zasady zostania instruktorem itp. do tego potrzebuje statut
trenerfck jak masz taki statut to wez mi go udostępnij
Napisano Ponad rok temu
jeśłi chodzi o bycie instruktorem to trzeba zapłacić ..i wziasc udział w kursie..nic wiecej nie trzeba
Napisano Ponad rok temu
To zdanie tłumaczy wszystko na temat Muay Thai w Polsce: ZAPŁAĆ i weź udział w kursie i zostaniesz instruktorem Muay Thai w 2 tygodnie ( nie przejmuj się, jeszcze nikt nie oblał egzaminu, jeżeli w ogóle jakiś tam jest )
Po co trenować latami, zbierać doświadczenie, szkolić się? PZMT wyszkoli Cię w 2 tygodnie. W miesiąc może zrobią z Ciebie Mistrza Świata !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale tutaj kolega napisał że trzeba zapłacić i wziąć udział w kursie - czy w PZKB, na AWFach itp gdzie robi się kursy instruktorskie z innych dyscyplin, wygląda inaczej? Przecież nikt nie napisał że trzeba zapłacić i przyjechać po legitymacje, wyluzujcie trochę Oczywiście wg mnie PZMT nie powinno mieć patentu na tego typu kursy, uczelnie i inne organizacje jeśłi posiadają odpowiednią kadrę - tez powinny a legitymacja jest jedna, podbita przez MENiS, ale nie mam pojęcia jak wyglada sposób starania się o takowe zezwolenie z MENiS na prowadzenie kursów instruktorów.jeśłi chodzi o bycie instruktorem to trzeba zapłacić ..i wziasc udział w kursie..nic wiecej nie trzeba
Napisano Ponad rok temu
są dyscypliny w których trzeba cos umiec żeby być instruktorem.ale tutaj kolega napisał że trzeba zapłacić i wziąć udział w kursie - czy w PZKB, na AWFach itp gdzie robi się kursy instruktorskie z innych dyscyplin, wygląda inaczej?
zeby nie być stronniczym dodam ze PKZB jest podobnie, tez nie trzeba nawet cwiczyć MT zeby dostac uprawnienia ale przynajmniej trzeba coś umiec z kicka a to juz jakąś tam wiedze daje.
Natomiast strasznie mnie mnie śmieszy jak jakiś początkujący biedaczek pyta o te uprawnienia bo myśli ze mu to daje gwarancje czyichś umiejętności..hehe
Napisano Ponad rok temu
czy ktos posiada taki dokument ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Instruktor dyscypliny sportu muay thai
Zresztą można sobie pooglądać:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo Cię źle zrozumiałem, albo sugerujesz ze osoby które mają legitymacje instruktorskie z MT w Polsce mają je za zrobienie 5-ciu pompek? Bo chyba tylko w PZMT można robić instruktora z MT?są dyscypliny w których trzeba cos umiec żeby być instruktorem.
ale tutaj kolega napisał że trzeba zapłacić i wziąć udział w kursie - czy w PZKB, na AWFach itp gdzie robi się kursy instruktorskie z innych dyscyplin, wygląda inaczej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tez jest kwestia tego ze dyscyplina jest nowa i w sumie w Polsce malo kto miał wogole kontakt z trenerem który na MT się zna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gorlice Fight Night - 07.02.2009
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w wawie
- Ponad rok temu
-
Muay thai czy krav maga?
- Ponad rok temu
-
Daniel Sołtysiak w Team Mr. Perfect
- Ponad rok temu
-
Natłok informacji, bałagan i bajzel w necie.
- Ponad rok temu
-
Liga A-1 z turniejem pierwszego kroku i sparingami - relacja
- Ponad rok temu
-
BOKS I MUAY THAI W ŁODZI GDZIE NAJLEPIEJ ???????
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Sprzęt bokserski dobre sklepy ???
- Ponad rok temu
-
Legia Warszawa
- Ponad rok temu