PZMT - status?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy ktoś z "dyskutantów" słyszał w swoim życiu takie długie słowo jak "kultura". Postarajcie przeprowadzić chociaż jedną rozmowę, bez tego całego jadu. Bez głupiego dogryzania sobie. Wymieniajcie argumenty a nie wulgarne epitety, tylko wtedy można coś osiągnąć.
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Panie Arturze
Z wielkim żalem muszę Panu zakomunikować, że powtarzana przez Szanownego Pana teza " Rafał Szlachta musi odejść" ,aczkolwiek słuszna, prowadzi jedynie do powstania niewyobrażalnego zamętu w głowach czytelnika. Czyż nie słuszniej byłoby założyć czarny frak, twarz oblec w firmowy uśmiech i z wielką ochotą, bo cel przecież słuszny, ruszyć na podbój świata. Czyż nie korzystniej dla Pana jakże potrzebującej młodzieży byłoby zająć się poozyskiwaniem środków, które mógłby Pan z pożytkiem wykorzystać ku chwale Pana klubu i całego szanownego środowiska sportów walki. A tak cóż mamy? Czytelnika, który niezorientowany w zaistniałej, jakże dramatycznej sytuacji, często sądzi, że to jedynie zazdrość przez Pana osobę przemawia. A Pana słowa burzą ich zrozumiały zapał do szlachetnej formy spędzania czasu jakim są sporty walki. Teraz jak zagubione dzieci we mgle nie wiedzą co czynić, więc zamiast ruszyć na podbój światowych ringów przycupną na kamieniu i chicho zaszlochają, gdyż drogi nie widać. Dlatego uniżenie wnoszę do Szanownego Pana apel "Na rany chrystusa, zaprzestań Pan tego co czynisz bo niegodne to wojownika i mistrza!" Jeszcze raz zacytuje słowa pieśni : Kochać się w skargach jest rzeczą nie wieścią" Dlatego jako mąż opatrznościowy gotuj się Pan a nie oskarżaj bezustannie. Carpe diem Arturze Carpe diem. Jeśli moje słowa Pana uraziły to po stokroć przepraszam, bo nie taki miałem cel.
oddany w słowie i czynie
P.Z.
P.S. A jeśli wielość błędów w moich pisemnych wypowiedziach Pana zszokowała to przpraszam, gdyż nikt nie jest doskonały.
Czy tak lepiej Ale żeby nikt mnie o nic nie podejrzewał, ja mam żonę A co do treści twojego wpisu to oprócz krytyki naszej formy nie wnosisz nic do tematu. Dlatego wolę ostrą wymianę zdań w męskim towarzystwie, niz bzdurne pieprzenie o kulturze, która i tak w dzisiejszych czasach jest niedofinansowana.
P.S. A jeśli moje słowa Pana u razily to mam to głęboko gdzieś, A jak nie wie Pan gdzie to ściągnij Pan gacie i stań tyłem do lustra to wtedy bedzie wszystko jasne.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w dziedzinie krzewienia kultury.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra jak teraz przeczytałem swojego posta to sam widzę, że trochę przesadziłem. Chciałem dobrze:)
Nie zgadzam się z Tobą, że opluwanie się na wzajem to męska rozmowa. W sumie piszesz, że nie wnoszę nic do tematu, ja myślę inaczej. Piszecie dużo o wychowywaniu młodzieży po przez sport, a pokazujecie zwykłe chamstwo.
Oprócz muay thai zajmuję się również bieganiem długich dystansów i muszę powiedzieć, że biegacze to ludzie z bardzo silnym charakterem (przebiegnięcie maratonu wymaga dużo samozaparcia) ale nikt tam się nie kłóci o byle pierdołę. Nie znam sytuacji związkowo-zrzeszeniowej ale np. na zawodach np. Maraton Wrocławski atmosfera jest naprawdę genialna. Kluby rzadko dostają jakąś kasę od kogokolwiek a potrafią zorganizować zawody na poziomie europejskim. Może warto z biegaczy wiziąść przykład.
PS. GR dzięki za życzenia:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:roll: kazdy klub powinien mieć prawo do brania udziału w zawodach, a nie tylko te co zapłaciły i są zrzeszone...
W sumie to co Szlacha zrobił ? Wizerunek w tajlandii że dba o polskie MT, a w polsce dużą kupę, która cały czas śmierdzi... Niech sprząta i oddaje stołek takiemu co 3 tysie na miesiąc wystarczą...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro trenerze, jestes trenerem tajskiego boksu i wszystko jasne 8)
Napisano Ponad rok temu
...A te wszystkie wątki co krytykują Ciebie, to tylko manipulacja, która ma Ci odebrać wiarę i oczernić w oczach forumowiczów, co inteligentniejszy, to zrozumie, a inni przeczytają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zrób coś innego... lepszego. Przyciągnij więcej, lepszych zawodników....on [Szlachta] dalej robi KRÓLOWIE RINGU KOLEJNA ODSŁONA...
...siedzi przed kompem i narzeka....Niestety żyjemy w głupim kraju, gdzie głupi zarabia, a mądry...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cypis ja jestem trenerem, a nie organizatorem imprez. Nie jestem prostytutką, że będę się rozpierdalał na boki i biegał wszędzie za wszystkim. Moje miejsce jest na sali, w narożniku, na rozmowach z zawodnikami.
tak powinno być, trener to trener, organizator to organizator, ale czy coś złego jest w tym że któryś trener coś organizuje?
taki tokiem rozumowania określasz wszystkich trenerów-organizatorów jako prostytutki, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, tym bardziej że Arek Wełna odwala świetna pracę a z tego co wiem to chyba i jest trenerem i organizatorem. Chyba ze jestem w błędzie lub źle zrozumiałem to co napisałeś,
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyznam że bardzo zachęcające do rozmowy z Tobą....a może Bodziu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gorlice Fight Night - 07.02.2009
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w wawie
- Ponad rok temu
-
Muay thai czy krav maga?
- Ponad rok temu
-
Daniel Sołtysiak w Team Mr. Perfect
- Ponad rok temu
-
Natłok informacji, bałagan i bajzel w necie.
- Ponad rok temu
-
Liga A-1 z turniejem pierwszego kroku i sparingami - relacja
- Ponad rok temu
-
BOKS I MUAY THAI W ŁODZI GDZIE NAJLEPIEJ ???????
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Sprzęt bokserski dobre sklepy ???
- Ponad rok temu
-
Legia Warszawa
- Ponad rok temu