jakis preparat z mikroelementami witaminami..
Napisano Ponad rok temu
macie jakies swoje ulubione w miare sprawdzone ?
widze w necie jakies OLIMP CHELA-MIN SPORT FORMULA brał to ktos z was?
Napisano Ponad rok temu
Dobra sprawa, stosowałem nie raz. Polecam
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko, ja pije jakieś 4 l. wody dziennieStrach brać: http://www.forum-kul...showtopic=92521
Napisano Ponad rok temu
Strach brać: http://www.forum-kul...showtopic=92521
bierzesz raz na tydzien i jest ok. ja osobiscie biore te tablety raz na 2 tyg. przewitaminizowac organizm nie jest tak zle raz na jakis czas zwlaszcza ze duzo mikroelementow ucieka z potem na treningu. raz dziennie tak jak na ulotce pisza ja bym nie bral.
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Witaminy pokroju Olimp Multiple Sport opracowane są pod sportowców. Co zresztą także było mówione i to nie raz. Należy pamiętać, że osoba uprawiająca sport, zwłaszcza obarczona na prawdę dużym obciążeniem fizycznym (typu codziennie treningi + plus praca itp) ma zapotrzebowanie na pewne elementy znacznie wyższe. Niektórych z nich może potrzebować w dawce kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt razy większej niż standardowa. I to właśnie dla takich osób są przeznaczone tego rodzaju suple.
Nie uważam, by łykanie witamin raz w tygodniu było optymalnym rozwiązaniem (może tylko jako niedopuszczenie do większych niedoborów, ale nie jako uzupełnianie ich do właściwego poziomu). Po to istnieją dzienne dawki, by ich poziom w organizmie był optymalny każdego dnia.
Jeśli ktoś trenuje mniej/wcale to spokojnie wystarczą mu standardowe dawki i to co wyniesie z pożywienia (chociaż trudno jest dzień w dzień uzyskiwać optymalną dawkę wszystkich składników z samego żarcia).
Po prostu zanim kupisz sprawdź co Ci jest na prawdę potrzebne.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
ja w tym momencie nie mam wyboru, zjem wszystko, mam 1,5 tygodnia na powrót do pełnej formy, a jeszcze kaszle , miewam gorączkę i bardzo mało jem (a więcej nie moge bo mam na granicy wage).
wydaje mi się ze czuje się lepiej (dzis sie jeszcze okaże na ile mi się wydaje a na ile faktycznie). w kazdym razie jak nie mam podbramkowej sytuacji jak teraz to wogóle nie łykam zadnych witamin- jest tylko te wszystkie oleje na stawy, litozin, animal flex ale to musze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to jest pobudzacz, a nie witaminy, w składzie ma kofeinę i taurynęA ja polecam wszystkim Zdrovit activ swietny na samopoczucie i powerka i cena tez przystepna 10 zl. za 20szt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak patrze i ten OLIMP CHELA-MIN SPORT FORMULA nie zawiera witamin chyba (wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli się myle, bo się nie znam kompletnie na tym)
A Vita-min plus zawiera witaminy ale ma mniejszą dawkę poszczególnych chelatów.
Napisano Ponad rok temu
A jakie bierzesz?Bo też zamierzam sie zaopatrzyć.
Tak patrze i ten OLIMP CHELA-MIN SPORT FORMULA nie zawiera witamin chyba (wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli się myle, bo się nie znam kompletnie na tym)
A Vita-min plus zawiera witaminy ale ma mniejszą dawkę poszczególnych chelatów.
Olimp Vita-Min Multiple Sport to dwufazowy preparat sportowy : Mega Caps - kapsułka CHELA-MIN - minerały w postaci chelatów "Albion" - najlepiej przyswajalna forma minerałów
Mega Caps - kapsułka VITA-PLEX - skoncentrowane witaminy z kompleksem Hepa-Prost Detox umożliwiającym regenerację i ochronę wątroby oraz prostaty.
A Vita-Min Plus tak jak mowiles zawiera witaminki i mineraly ale w mniejszych dawkach.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I mam tam od razu chelaty i witaminy w oddzielnych blistrach, tak?
Napisano Ponad rok temu
Czyli kupuje coś takiego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I mam tam od razu chelaty i witaminy w oddzielnych blistrach, tak?
Yes
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ale w gruncie rzeczy, biorę dziennie jedną kapsułkę pomarańczową i jedną niebieską, dobrze zrozumiałem ?
Edit: edytowałeś
Napisano Ponad rok temu
Mozna nawet popić :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ocena planu
- Ponad rok temu