Romanowicz - chyba tak, u nas w W.S.I.Poland wiecznie imprezujemy ;-)
Chemik - myślę, że jednak się mylisz - ważne aby wszystkie najstarsze stopnie wyrażały swoją opinię na forum organizacji - służyły do tego spotkania instruktorów. Zawsze w W.S.I.Poland liczono się z Twoją opinią - nieprawdaż ? I nagle przestałeś się pojawiać... Nie można liczyć się z opinią kogoś kto jest nieobecny.
Informacje o sprawach bieżących posiada Twój instruktor klubowy, nie musisz czekać aż ktoś się zlituje aby otrzymać jakieś info wystarczy zapytać Romka wszak figurujesz ma liście zawodników jego klubu. Jeśli nie chcesz być w W.S.I. zawiadom Romka, że rezygnujesz z członkostwa w jego klubie i nie ma sprawy. Jeżeli zaś nadal chcesz być w W.S.I. to wspieraj naszą pracę i bądź obecny ! Możesz także zostać członkiem indywidualnym. Twoja przyszłość w W.S.I. Poland zależy wyłącznie od Ciebie.
A co do innego zdania jakie masz na niektóre sprawy to fajnie jeszcze abyś je wyartykułował, niestety nie zrobiłeś tego a swoimi nie do końca szczęśliwymi działaniami niepotrzebnie zamieszałeś niektórym w głowach... Trochę szkoda.
Co do pociągu to może i krótszy ale za to szybciej będzie jechał
Tak jak napisałem wcześniej. Każdy ma prawo wyboru... Ja spośród wielu dróg jakie są w karate wybrałem już tę jedyną, inni jak widać dalej szukają. Skoro karate W.S.I. okazało się dla nich za trudne a w W.S.I. Poland przestało się im podobać może znajdą gdzie indziej swoje miejsce, szczerze im tego życzę !