Karate tradycyjne - co dalej ?
Napisano Ponad rok temu
No budo. I co z tego?
[to było retoryczne, eot]
Napisano Ponad rok temu
do filozofii karate dochodzi sie trenujac i analizujac trening. to dotyczy tez karate tradycyjnego.
Napisano Ponad rok temu
Katien w odpowiedzi na twoje posty ostatnie o tych specach od kata itd , kumite z oi zuki . Masz rację - też mnie to martwi i męczy ale od czego jesteśmy ? od zmiany metodyki i dostosowania starych rzeczy do realiów obecnych - i moim zdaniem trzeba to robić.
Reszta w nowym temacie
Napisano Ponad rok temu
W sumie temat trochę dotyczy tego co robię, ale szczerze mówiąc zostawiam takie sprawy innym. Ja ćwiczę to czego naucza mnie sensei i staram się robić to najlepiej jak potrafię. Polityka itp. mnie nie interesuje.
Napisano Ponad rok temu
Heh, często jak mam chwilą tu lubię poczytać tego typu tematy na forum i nigdy nie mogę wyjść z podziwu, jak wy znajdujecie czas na takie dyskusje. Szczególnie w innych tematach po 30 parę stron. Na trening czas znajdujecie? Tak z ciekawości pytam :-)
W sumie temat trochę dotyczy tego co robię, ale szczerze mówiąc zostawiam takie sprawy innym. Ja ćwiczę to czego naucza mnie sensei i staram się robić to najlepiej jak potrafię. Polityka itp. mnie nie interesuje.
Drogi veldrin, dziekuje za okazany podziw. Jeli chodzi o czas na trening, to jest to kwestia organizacji i planowania. Jak jestes dobrze zorganizowany to czas na trening sie znajdzie. Jesli zostawiasz sprawy innym to znaczy ze ktos wypowiada sie i decyduje poniekad za Ciebie. Moja dewiza -nic nikomu nie zostawiac. No i jeszcze ta od kpt. Bednarza.
Napisano Ponad rok temu
Podziwiam za przenikliwość i krytycyzm . Wstawka z kpt. Bednarzem przedniej próby
W temacie postu popieram - nie o politykę chodzi a o działanie , organizację . stosujmy zasadę nic o nas bez nas i będzie OK
Napisano Ponad rok temu
Heh, często jak mam chwilą tu lubię poczytać tego typu tematy na forum i nigdy nie mogę wyjść z podziwu, jak wy znajdujecie czas na takie dyskusje. Szczególnie w innych tematach po 30 parę stron. Na trening czas znajdujecie? Tak z ciekawości pytam :-)
ja w robocie pisze
Napisano Ponad rok temu
Wiem, wiem młody jestem, mało jeszcze widziałem, ale takie jest moje zdanie na chwilę obecną :-) . A siedzę w tym dość długo na jak młody wiek, więc coś tam też już widziałem:)
PS. Nie twierdzę, że niektórzy tylko gadają, a nie trenują żeby nie było . Takich ludzi spotykam na innych forach.
Itosu: no to wszystko wyjaśnia
Napisano Ponad rok temu
O tym zaufaniu to też racja - ale dobry trener - coach powinien wyjaśnić sytuację , podać za i przeciw - spowodwoać dyskusję - aby ludzie na odpowiednim poziomie mieli poczucie że ktoś decyduje za nich ale za ich przyzwoleniem - zgodą a wręcz akceptacją.
Ważne jest mieć ludzi za sobą a nie gnać ich przed sobą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bądz skromny dawaj co masz na wątrobie
Napisano Ponad rok temu
To wolny kraj i każdy ma prawo do wypowiadania swoich opinii. Jak Cię to bardzo boli , to nie czytaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krążymy na razie w okół W.S.I a co z PZKT ?
Co z PZKF - to mniej zajmujące bo Twórca żyje i ma się dobrze i próbuje skaptować innych do siebie - czy w lkubach się o tym rozmawia ?
KAiten a co Wasze stronnictwo chce robić ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SHINKYOKUSHINKAI - POS
- Ponad rok temu
-
Kimona do ćwiczeń, nowe z likwidacji magazynów
- Ponad rok temu
-
Karate Wado Ryu w Polsce?
- Ponad rok temu
-
ZMIANA ORGANIZACJI, CO LUB KTO NAS DO TEGO ZMUSZA????
- Ponad rok temu
-
Czy tak wygląda skuteczność karate ?
- Ponad rok temu
-
Problem z piszczelami
- Ponad rok temu
-
Sei-Budokai
- Ponad rok temu
-
Kyokushin w programie LajfCzat
- Ponad rok temu
-
sztuka realnej walki edynburg
- Ponad rok temu
-
Najskuteczniejszy Styl Walki...Dlaczego???
- Ponad rok temu