bezsennosc
Napisano Ponad rok temu
Tez ktos ma problem z pojsciem spac wieczorem?
Ja bym wlasciwie najchetniej spal od rana do popoludnia i w nocy byl aktywny. Caly zegar biologiczny przestawiony , masakra. Probowalem juz wielu sprawdzonych sposobow; liczenie owiec, wstanie rano i pojscie wczesniej spac(wstalem kolo 10 i i tak nie moglem zasnac w nocy), znalazlem gdzies nawet porade zeby sluchac Pana Tadeusza w mp3 ale, kurwa, zbyt mnie zaciekawila cala historia. Macie jakies lepsze sposoby?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i Ty się dziwisz? :roll:
Po pierwsze- przestawienie się zabiera sporo czasu, czasem kilka dni, a czasem dwa tygodnie, musisz konsekwentnie zmienić nawyki i chodzić o danej godzinie spać, a o danej wstawać. A jak liczenie owiec jest sprawdzonym sposobem na zaśniecie to, ja nie wiem kto to sprawdzał w ogóle xD
Aha i prawdopodobnie w ogóle nie masz bezsenności, tylko po prostu jesteś inaczej ustawiony. Wstawaj sobie 6-8, nie opuszczaj treningów i od razu zauważysz jak się zajebiście śpi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od jutra staram sie przyzwyczaic do normalniejszego trybu, ciekawe czy sie uda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tia, a ja nieprzespalem trzeciej nocy z rzedu, znowu bede musial w dzien spac..Dziecko rozwiąże wszystkie wasze problemy z snem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fireblast, jak dla Ciebie wczesne wstawanie do 10, no to gratuluje. Wstawaj codzeinnie o 7 to moze cos na to poradzisz. Zreszta domyslam sie ze skoro pozwalasz sobie na pozne wstawanie tzn jeszcze pozniej jak 10 to rozumiem ze masz czas wolny w ciagu dnia. Dla mnie to byla masakra przez wakacje, nie mialem nic do roboty to tak samo w nocy spac nie moglem.
Napisano Ponad rok temu
Dziecko rozwiąże wszystkie wasze problemy z snem
Oj prawda to, prawda...
Jak jeszcze do tego dołożyć pracę i regularne treningi to nie ma takiej siły, która powstrzymałaby przed wieczornym zaryciem pyskiem w poduszkę
Napisano Ponad rok temu
z tymi aerobami to trzasnąłeś, aktywność fizyczna przed snem nie jest wskazana bo organizm jeszcze przez długi czas po nich jest pobudzony.Najlepszy przed spaniem pół godzinny spacer albo jakies aeroby, jak lubisz szklanka mleka, bialy ser kazeina pozwala szybciej zasnac
Napisano Ponad rok temu
tzn. nalac goracej (ale tak, zeby sie nie poparzyc xD) wody do wanny posiedziec jakies 10 min, wyjsc, wytrzec sie i od razu do wyrka ;D
warto sprobowac naprawde pomaga.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Doping-prace
- Ponad rok temu
-
Nos
- Ponad rok temu
-
czy animal flex uzaleznia?