qigong i dim mak
Napisano Ponad rok temu
gigong
i takiego
dim mak
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak ktoś nie wierzy to musze powiedzieć że kiedyś sprawiłem że jeden gość stracił czucie w ręku. Ale nie mam pojęcia jak to się stało. Po prostu klepnąłem w ramię. Może mu zablokowałem jakiś punkt energetyczny. Anyway wiem że to co pokazują na tych filmach jest jak najbardziej możliwe i chcę się tego uczyć.
P.S. Przydała by się opcja edycji postów.
Napisano Ponad rok temu
dziwne na uczniów działa, a na niewtajemniczonego nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może mu zablokowałem jakiś punkt energetyczny.
A czi tak poszło, że aż szambo u sąsiada wywaliło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mistrzu jak nie wierzysz to nie. Olewam to. Pisałem, że nie wiem jak to się stało. Zresztą nie zamierzam nikogo przekonywać. Szukam tylko ludzi, którzy się tym interesują i uczą.A czi tak poszło, że aż szambo u sąsiada wywaliło
Napisano Ponad rok temu
Zawsze zastanawiałem sie skąd biorą sie chętni do sekcji naciągaczy, tacy co tak pięknie przewracają sie i latają na skinienie 'senseia'. Teraz już chyba wiem.
Napisano Ponad rok temu
jakie 'tibetan aikido' 8O
a tak na powaznie sprawdz tu:
mozliwe ze maja jakis osrodek szkoleniowy w warszawie, ale jesli chcialbys przejsc do samego jądra problemu, musiałbys uderzyc do samego soke Ryszarda (założyciela karate-do tsunami - jesliby ktos nie wiedzial)
powodzenia w poszukiwaniu drogi
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Gość mógł stracic czucie w ręku jeśli najzwyczajniej uderzyłeś/ucisnąłeś mu nerw..
Zawsze zastanawiałem sie skąd biorą sie chętni do sekcji naciągaczy, tacy co tak pięknie przewracają sie i latają na skinienie 'senseia'. Teraz już chyba wiem.
Nic nie naciskałem ani nie uderzałem. Może jakaś elektryczność podziałała na jego nerw. W to chyba wierzysz?
Nie twierdzę, że to co widać na tych filmikach na you tubie to prawda. Na żywo nie widziałem. Ale nie sądzę żeby miliony chińczyków przez 3 tys. lat sami siebie oszukiwali co do chi. Tym bardziej wiarygodna wydaje mi się sprawa z dim mak. Uderzenia w punkty akupunkturowe. Zresztą nie znam się na tym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gość mógł stracic czucie w ręku jeśli najzwyczajniej uderzyłeś/ucisnąłeś mu nerw..
Nic nie naciskałem ani nie uderzałem. Może jakaś elektryczność podziałała na jego nerw. W to chyba wierzysz?
Nie twierdzę, że to co widać na tych filmikach na you tubie to prawda. Na żywo nie widziałem. Ale nie sądzę żeby miliony chińczyków przez 3 tys. lat sami siebie oszukiwali co do chi. Tym bardziej wiarygodna wydaje mi się sprawa z dim mak. Uderzenia w punkty akupunkturowe. Zresztą nie znam się na tym.
nie wiem co bierzesz, ale daj mi znać na priv, to wezmę podwójną dawkę
Napisano Ponad rok temu
he he rzeczywiście oboje wtedy ostro trawkę paliliśmy...nie wiem co bierzesz, ale daj mi znać na priv, to wezmę podwójną dawkę
Nie słyszałeś o dim mak i elektryczności w ludzkim ciele? A wiesz jak działa EEG?
Zobacz sobie to:
Wpisz na youtube dim mak, pełno tego jest.
I pogadaj z tymi od kenpo. Może ci będą potrafili wytłumaczyć.
Napisano Ponad rok temu
kiedyś przestał mi działać nerw strzałkowy, w lewej nodze.
W klinice wbili mi w piszczel igłę, grubą jak cygaro, do łydki przyssawka i miła pani doktor zaczęła zabawę potencjometrem.
Stary, takie Chi mi zapodali, że własnej nogi nie poznawałem, skakała, latała, myślałem, że poleci gdzieś hen...
Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, prąd wyłączyli, poprawiłem jeża na głowie i poszedłem lekko spocony do domu.
Jak chcesz namiary na tą klinikę, to pisz na priv
Napisano Ponad rok temu
Zresztą idź na jakiś trening sam i zobacz co to i z czym się je... przekonasz się sam.
Napisano Ponad rok temu
Właśnie czytam ten wątek:
http://budo.net.pl/v...6c4fdd766930f51
Napisano Ponad rok temu
Isao, właśnie chcę to zrobić. I dlatego te posty, żeby znaleźć ludzi którzy mają jakąś realną wiedzę na ten temat i potrafią się wypowiedzieć merytorycznie, a nie tylko się naśmiewać.
Po części to naśmiewanie pochodzi własnie z realnej wiedzy. Sport to sport, trening to trening, sztuka to sztuka, a ulica to ulica. Nie mieszajmy tego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ORTOANKIETA.PL urazy k. górnej w sportach walki (NAGRODY!)
- Ponad rok temu
-
Frekwencja na treningach.
- Ponad rok temu
-
Po seminarium z Danem Inosanto
- Ponad rok temu
-
Gi wielozadaniowe
- Ponad rok temu
-
Pomysł na cykl artykułów BUDO
- Ponad rok temu
-
II Międzynarodowy Festiwal Sportów Walki - Warszawa Torwar
- Ponad rok temu
-
koszty sali - pytanie do prowadzących
- Ponad rok temu
-
Wyposazenie sali do sportow,sztuk walki i combatow....
- Ponad rok temu
-
absurdalne badania sportowe
- Ponad rok temu
-
Bojowy Hopak
- Ponad rok temu