Elementy diety sportowca. Jakie produkty mozna a ktorych uni
Napisano Ponad rok temu
szprotki z osciami i glowami szamac bo sie wam w glowach poprzewracalo od dobrobytu i Unii Europejskiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Balofy---> i bełt na koniec ;]
znaczy nigdy nie jadles? 8O
stary nie wiesz co tracisz, zajebista rzecz.
to taki upgrade do pasty jajecznej, nie mow ze nigdy nie jadles pasty jajecznej...
Napisano Ponad rok temu
Z wysokobiałkowych specjałów polecam pasty rybne (ale twaróg + ryba + dodatki), albo twarożki (jajka + twaróg + dodatki). Nigdy jajka z rybą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sory ale co chleb ze smalcem ma wspólnego z dietą sportowca
no wlasnie ponoc ma
Napisano Ponad rok temu
Z wysokobiałkowych specjałów polecam pasty rybne (ale twaróg + ryba + dodatki), albo twarożki (jajka + twaróg + dodatki). Nigdy jajka z rybą
o fuck.. widze ze nasze diety i pojecie smacznej potrawy troche sie od siebie rozni
Napisano Ponad rok temu
o fuck.. widze ze nasze diety i pojecie smacznej potrawy troche sie od siebie rozni
Staary, zamieszczę przepis na gzik mojego ojca, taki twarożek warzywno-jajeczny. Petarda, jak to Ci nie będzie smakowało, to chyba jesteśmy zinnej planety
A po tej mieszance novocaine'a też bym bełta posadził. Marnowanie łososia
Napisano Ponad rok temu
ryba git,
jajka git,
ser git,
ale jakakolwiek kombinacja tych trzech, bełt.
Napisano Ponad rok temu
Pasty rybno-jajeczne - też super, chociażby z makrelą. Gdzie się wychowaliście, że takich przysmaków nie znacie?
:wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
w sobote zrobilem mega miks. 1 duza cebula, pol czosnku, 9 jajek, 200g lososia, 200g szpinaku i brokula :twisted:A po tej mieszance novocaine'a też bym bełta posadził. Marnowanie łososia
jadlem z godzine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A żeby trochę zejść z tematu ryb...
Wczoraj zrobiłem sobie koktajl: Ostrowia (smak naturalny) + 2 banany. Słodszej i bardziej mdłej rzeczy chyba w życiu nie piłem. Mordę mi wykrzywiło już po jednej łyżce. Dodałem trochę soku z cytryny i jakoś dało się to wypić, ale musiałem zagryzać czym popadnie.
Napisano Ponad rok temu
owoce dogryzam wczesniej prze wypiciem lenistwo. nie chce misie blendera wyciagac
Napisano Ponad rok temu
owoce dogryzam wczesniej prze wypiciem lenistwo. nie chce misie blendera wyciagac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja pije sama ostrovie bez dodatkow. smak czekoladowy. prawdziwy hard core
Ja powiem Ci, że piję tez samą ostrowię czekoladową i zarówno z mlekiem, jak i wodą jest całkiem niezła i nic specjalnego kombinować z nia nie trzeba. Jem przeważnie razem z bananem.
Raz nawet spróbowałem mleko + ostrowia i takim mlekiem zalałem płatki czekoladowe, w pytę było
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie, bóle etc.
- Ponad rok temu
-
Trening - Wanderlei Silva
- Ponad rok temu
-
sok a kalorie ?
- Ponad rok temu