Elementy diety sportowca. Jakie produkty mozna a ktorych uni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja też zazwyczaj piję samą Ostrowię z mlekiem i czymś zagryzam (a raczej na odwrót: coś jem i popijam białkiem), ale starsza właśnie wczoraj kupiła blender i chciałem go wypróbować. Ciekawe, że banan jedzony osobno nie wywołuje żadnych odruchów wymiotnych i całkiem nieźle smakuje.ja pije sama ostrovie bez dodatkow. smak czekoladowy. prawdziwy hard core
owoce dogryzam wczesniej prze wypiciem lenistwo. nie chce misie blendera wyciagac
Dzisiaj spróbuję z truskawkami. Jak mi znowu nie wyjdzie, to chyba sobie odpuszczę miksowanie owoców z białkiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pieczona, smażona itp? Też nie. Tylko smak potem do dupy.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie to staram się zamieniać kurczaka na wieprzowinę dość często - nie jest źle :wink:
A kasę powoli odkładam na porządny grill elektryczny - karkóweczka z tego to poezja
PZDR
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie mieso smaze na malej ilosci tluszczu, wczesniej marynuje w przyprawach i takie tam, do tego warzywa, czasem jakies makarony czy ryz
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja robie podobnie tylko zamiast giry kury gotuje jajka pozniej dolewam wywar z jajek do makaronu i mam zupe plus drugie danie :wink:
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
a na sniadanie na zmiane, tunczyk/dorsz/losos +warzywa i zawsze kilka jajek (jajka rulz!!)
i w dni silowe jakas tlusta rybke z konserwy z brokula
Napisano Ponad rok temu
a ile takie giry kurzęce trzeba gotowac, zeby byly git?
ja nieco ponad godz. do poltorej gotuje. zalezy na jakim ogniu. jak doprawisz i warzywek dodasz to smaczne to nawet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja chciałem zapytać. Odnośnie kurczaków, to warto kupować te z budek które są opiekane w całości?
Nigdy 8O 8O 8O
Pomijaąc higienę to jakaś porażka, nigdy nie wiesz ile taki kurczak ma dni, poza tym w ogóle bleee
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie, bóle etc.
- Ponad rok temu
-
Trening - Wanderlei Silva
- Ponad rok temu
-