skakaneczka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skakanka wcale nic Ci nie da , ucz sie technik , a pozniej sie zajmij reszta.lukas tak to ja potrafie ;D ale niewiem czy da mi to cos w mt ;D hehe
technika przede wszystkim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
też mialem taki problem , mam skakaneczke reeboka i na poczatku bardzo twarda była , ale żeby ją zmiękczyć musisz poprostu czesto skakać i po czacie sie zmiekczy , innej opcji nie probowalem.nie chce zakładać nowego tematu wiec zapodam tutaj. otóż mój problem jest następujący kupiłem sobie dość fajna łożyskowa skakanke tyle że rzemień ma troche sztywny.wie ktoś może jak go zmiękczyć?
Jak dla mnie rzemień jest najlepszy, motywuje do szybkiej nauki skakania jak ktoś nie umię :wink:
Napisano Ponad rok temu
e tam. plastikowe jak sie szybko kreca tez bola, a kreca sie szybciej od rzemienia. a w skakance chodzi o szybkosc wlasnie.też mialem taki problem , mam skakaneczke reeboka i na poczatku bardzo twarda była , ale żeby ją zmiękczyć musisz poprostu czesto skakać i po czacie sie zmiekczy , innej opcji nie probowalem.nie chce zakładać nowego tematu wiec zapodam tutaj. otóż mój problem jest następujący kupiłem sobie dość fajna łożyskowa skakanke tyle że rzemień ma troche sztywny.wie ktoś może jak go zmiękczyć?
Jak dla mnie rzemień jest najlepszy, motywuje do szybkiej nauki skakania jak ktoś nie umię :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale co kto lubi
Napisano Ponad rok temu
Technika to technika, ale musi ona iść w parze z właściwymi ćwiczeniami, które oszczędzą dużo czasu i bólu.
BTW. Nie lepsza byłaby zwykła skakanka stalowa? Ja mam już taką 2 lata a wcześniej męczyłem się z wiecznie poskręcanymi i wolnymi rzemieniami.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
fighter fuel
- Ponad rok temu
-
Piłka do siedzenia
- Ponad rok temu
-
Zespól algodystroficzny stopy - pomoc w znalezieniu ortopedy