boks+siłownia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zależy od Ciebie bo jeżeli naprawdę nie czujesz zmęczenia, a twoje mięśnie napewno nie potrzebują regeneracji to myślę, że nie ma większych przeszkód (zaletą jest to ze mięśnie są już porzadnie rozgrzane), ale tak czy siak ja osobiście wole jak trening siłowy odbywa 3x w tygodniu akurat w tedy kiedy nie mam treningów, że tak powiem "na sali". W tedy prawdopodobnie masz większe szanse na postępy.
nawet tych pierdoł nie skomentuje..słuchaj lukassa a zostaniesz mistrzem ryszardem
Napisano Ponad rok temu
ile razy boks w tygodniu i jak dlugi jest trening, ile silka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co dramat ?? wyrazaj sie jasniejbo to jest dramat. ale to się szerzy....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. jak latalem na boks rownolegle robilem silke i trener mi mowil, ze mam jebniecie jak z pistoletu )
Napisano Ponad rok temu
sallego prosze o nie odnoszenie sie do moich postow a ni w tym ani w zadnym z nich
Napisano Ponad rok temu
Sally wszyscy wiemy jakie jest Twoje stanowisko wobec silowni i blagam Cie nie zabieraj juz w tej sprawie glosu bo nic nie wiesz idz zrob sobie jakis szpagat albo cos...
ps. jak latalem na boks rownolegle robilem silke i trener mi mowil, ze mam jebniecie jak z pistoletu )
jak byś nie był takim ignorantem to byś wiedział że nie mam niec przeciowo siłce.a nawet jestem za silka ale na litośc nie po treningu bokserskim.po dobrym treningu to ciezko mi do szatni dojśc a jeszcze siłka ?????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to sally i thaj to ta sama osoba??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
moj plan na 100 dni
- Ponad rok temu
-