boks+siłownia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Nie byłoby więc problem zastąpić/uzupełnić tego ćwiczeniami siłowymi z ciężarami jako "przedłużenie" treningu.
Trzeba jedynie pamiętać o odpowiednim doborze ćwiczeń i intensywności.
Nie mniej jednak siłownię proponuję robić w dni nietreningowe lub (w wypadku gdy treningi SW są codziennie) rano, a trening fighterski wieczorem.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ja np w poniedziałki, środy i piątki mam boks a w wtorki czwartki i soboty siłownię

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy takiej ilosci treningów to się raczej nie przemeczyszJa mam w poniedzialki i srody boks, a we wtorki i piatki silke i jakos nie narzekam na przemeczenie,.

Napisano Ponad rok temu
Wiem, ale niestety mam tez inne obowiazki na glowie i rzeczy do robienia niz codzienne trenowanie.przy takiej ilosci treningów to się raczej nie przemeczysz
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, podejrzana sprawa... 8O . Wygląda to tak, jakby ktoś za kogoś to pisał, albo był multikonciarzem ale co ja tam wiemhahaha
thaifighter to sally ? zapomniałeś się przelogowac ?
 .
  .P.S. Siłka po treningu boksu to niezły pomysł, o ile zawodnik ma jeszcze siłę ćwiczyć :wink: . Jak treningi lipne to można by i w maratonie później wystartować
 .
  .

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Hea z tym maratonem to bym tak nie wyskakiwal ostatnio dowiedzialem sie ze maratonczycy potrafia na rozgrzewke przed biegiem w zawodach truchtac 40 minut potem ponaciagac wszystkie miescie i dopiero biegna w zawodach
 ! To rozgrzewka maratończyka jest dla mnie czymś, po czym nie miałbym już siły na żaden rodzaj wysiłku, nie licząc oczywiście wywalenia się na kanapę z piwkiem w ręku podczas oglądania meczu w TV
  ! To rozgrzewka maratończyka jest dla mnie czymś, po czym nie miałbym już siły na żaden rodzaj wysiłku, nie licząc oczywiście wywalenia się na kanapę z piwkiem w ręku podczas oglądania meczu w TV  .
  .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 moj plan na 100 dni moj plan na 100 dni- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w rozplanowaniu treningów :) Pomoc w rozplanowaniu treningów :)- Ponad rok temu 
- 
			 MEGAproblem MEGAproblem- Ponad rok temu 
- 
			 dres do biegania dres do biegania- Ponad rok temu 
- 
			 trening i alkohol trening i alkohol- Ponad rok temu 
- 
			 Grzybica? Grzybica?- Ponad rok temu 
- 
			 Regeneracja stawów. Regeneracja stawów.- Ponad rok temu 
- 
			 potrzebna pomoc . potrzebna pomoc .- Ponad rok temu