Regeneracja stawów.
Napisano Ponad rok temu
PzdR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze zapytam: zdrowo jest brać wszystko na raz?animal flex, kolagen - olimp powder 400 g, olej z wiesiołka, ogórecznika, litozin
Napisano Ponad rok temu
oleje, kolagen, wyciąg z rózy raczej nie zaszkodzą, mozna się zastanawiać nad animal flexem, ale nic innego nie pewnie pomoże wiec wyboru nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
macie kogos do polecenia, od kogo warto kupic animal flexa, sklepy internetowe, allegro? slyszalem ostatnio ze sa podrobki animal flexa a oryginaly maja hologramy. macie jakies rady w tym wzgledzie?
pzdr
Hologramy posiadają produkty których dystrybutorem w Polsce jest Fitness Authority.
Wiele sklepów sprowadza jednak suple na własną rękę zza oceanu np. odżywki_outlet.
FA wypowiedziała "wojnę" m.in. temu sklepowi sugerując w reklamach umieszczanych w branżowej prasie jakoby odżywki_outlet i inne podobne sklepy sprzedawał podróbki. Zagranie oczywiście poniżej poziomu. Chcieli mieć monopol narzucając przy tym kosmiczne ceny, ale chyba nie wyszło. Sam kupowałem od odżywki_outlet i szczerze polecam. Działają głównie na allegro z tego co widzę.
Pamiętam też, że animal flexa kupowałem na aminy.pl. Po prostu napisałem maila czy nie planują jakiejś promocji Promocja była i kupiłem praktycznie 2 w cenie 1.
Reasumując - kupuj od pewnych sklepów, ale nie kieruj się obecnością hologramu.
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
potrzebna pomoc .
- Ponad rok temu
-
inne drogi treningu
- Ponad rok temu
-
ZAKWASZĄTKA