Stack kreatynowy +Spalacz (kofeina)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapodaj całą listę supli... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kocham CIE!kofeina w niczym nie przeszkadza kreatynie
Szczerze srałbym na kofeinę.
Czyli odstawic czy nie przejmowac sie?
BiałkoZapodaj całą listę supli... Twisted Evil
BCAA
ZMA
Omega 3
Witaminy i minerały
Stack Kreatynowy
i Arson -spalacz
Napisano Ponad rok temu
kofeina w niczym nie przeszkadza kreatynie
Potwierdzam, choć proponował bym odstęp 30 minut między kofeiną a stackiem. Tak dla pewności.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Moglbys napisac ile Cie kosztowal taki cykl? i podac ewentualnie ceny poszczegolnych odzywek. Sam planuje taki zakup
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja ponawiam pytanie - na co Arson w cyklu wytrzymałościowym?
Po pierwsze może chcieć przy okazji się wyciąć.
Po drugie większość spalaczy daje kopa na treningu więc można trenować dłużej.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z innej beczki.
Moglbys napisac ile Cie kosztowal taki cykl? i podac ewentualnie ceny poszczegolnych odzywek. Sam planuje taki zakup
ok 600 zl:P wszystkie odzywki Olimp
no porocz Arsona
Po pierwsze może chcieć przy okazji się wyciąć.
Po drugie większość spalaczy daje kopa na treningu więc można trenować dłużej.
Tak Chce sie wyciac , i chce dluzej trenowa a bez watpienia Arson w tym pomaga , ale chodzi tu wlasnie o serce 1 tabletka daje dobrego(az sie boje zaczac brac po 2 a pozniej po 3 - 2x dziennie jak to jest napisane...) kopa i boje sie ze gdy bede ostro trenowac moze sie to zle skonczyc:Pwczoraj byl moj pierwszy raz i wzialem tabletke o 17.20 i mialem problem zasnac po treningu o 23..z godzine sie meczylem ..dzis juz lepiej od rana nie dala takiego kopa ja dnia pierwszego ale tez czuje dosc mocnoo
Napisano Ponad rok temu
Jak Ciebie już roznosi 1 tabletka, to ja nie wiem czy dojdziesz do 6/dobę. Daj znać na bieżąco jak reagujesz na jego działanie i zwiększanie dawek (jak Ci się za bardzo rozhula serducho, to łyknij jednorazowo 3-4 kapsułki omega-3) również w czasie treningu. Jak długo utrzymuje się energia i jak przekłada się to na intensywność i jakość treningu (mniejsze zmęczenie, większa chęć do treningu, etc.)?
Napisano Ponad rok temu
zamowilem z neta za 189 zl:PGdzie kupowałes Arsona i za ile, bo jak patrzę na cennik w sieci, to wydatek 140-190zł
jezeli chodzi o dzialanie to mniejsze zmeczenie , no i ochota nie jestem senny w dzien nie ziewalem wogole co zdazalo mi sie wczesniej ( kawy nie pilem nigdy),i masz powera na trening.
Jezeli chodzi o dlugosc dzialania to jak wziolem wczoraj o 8 rano to nie moglem wysiedziec wrocilem do domu i przed treningiem 40 min o 17.20 wziolem druga to mialem problem o godzinie 23 zasnac( ok 24 zasnolem) a zawsze o 22 padam jak niemowlee..
Napisano Ponad rok temu
Może się okazać, że przy intensywnej wytrzymałościówce połowa zalecanej dawki cię poskłada
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
nie zamierzam zwiekszac jak mam sie tak czuc:PMoże się okazać, że przy intensywnej wytrzymałościówce połowa zalecanej dawki cię poskłada
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
odstawić, kofeina to zuooo
dlaczego?
bardzo dobry suplement, podwyzsza metabolizm, pomaga usunac zmeczenie i poprawic wydolnosc - w rozsadnych dawkach jak wszysko oczywiscie:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecie wszystko się kiedyś odbije a suplementy są po to aby móc ostrzej i bardziej wydajnie trenować imho.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
stopa
- Ponad rok temu
-
nadmierna sennosc
- Ponad rok temu
-
Możliwości- bioder ...?
- Ponad rok temu
-
Mięśnie nóg bez obciążania kolan?
- Ponad rok temu
-
Skośne i dolne mięśnie brzucha...
- Ponad rok temu
-
buty offroad
- Ponad rok temu
-
Cykl na stackach kreatynowych przed zawodami...
- Ponad rok temu
-
Glutamina
- Ponad rok temu
-
Ból pleców - pomocy
- Ponad rok temu
-
Pij mleko-czy na pewno będziesz wielki?
- Ponad rok temu