Nie każdy może tak wyglądać i mieć taką masę nawet z tymi koksami....
ale w jakim kontekscie bullshit?
Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koksy to nie magiczna pigulka, po ktorej budzisz sie 20kg ciezszy. sterydy jedynie pozwalaja ciezej cwiczyc przyspieszajac regeneracje, i polepszajac budowe miesni; ale trzeba wlozyc w to rownie wiele wysilku jesli nie wiecej.mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe, jaki to bulshit?wiem ze Pisarenko tyle koksu zzarl ze kazdy by wazyl 120 kg po tym
ale w jakim kontekscie bullshit?
dlatego, jak jerz napisal.
Napisano Ponad rok temu
mysle ze z moja budowa, stalym dostepem do specjalisty i zwyklego nandrolonu koles taki jak ja (ok. 75 kg.) jest w stanie w 2-3 lata zrobic 140, moze150 kg w podrzucie. a to juz wynik daleko poza zasiegiem zwyklego faceta.
Itosu
PS. to ze niewielu rodzi sie z takimi predyspozycjami jak Pisarenko, Karelin czy Walujew to nie ulega watpliwosciom.
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście nie chciałbym urodzić się z takimi "predyspozycjami" jak Wałujew.PS. to ze niewielu rodzi sie z takimi predyspozycjami jak Pisarenko, Karelin czy Walujew to nie ulega watpliwosciom.
Napisano Ponad rok temu
Ruskie w laboratoriach robia tych ludzi ?? On ma luki brwiowe i rysy twarzy jak neandertalczyk. Do tego ten wzrost i masa...
Napisano Ponad rok temu
Ale to jest jedna i ta sama osobaostatni bez plecow :roll:
Napisano Ponad rok temu
DO NOT WANT!
Ten tutaj niezbyt naturalny, ale nie malowany przynajmniej: WANT!
Napisano Ponad rok temu
w tym temacie 8O
to chyba pierwszy raz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Proponuję przeczytać to, co napisane jest między zdjęciami, zanim zaczniesz ferować takie wyroki.aktualnie toptrendy i ideal kobiet to facet metroseksualny, ktory ma w sobie wiecej kobiecosci, niz kobieta meskosci :-)
Napisano Ponad rok temu
man uwazasz, ze Christian Bale w American Psycho jest metroseksualny...... wpisuje cie na swoja listeCzyli wszystko jasne....aktualnie toptrendy i ideal kobiet to facet metroseksualny, ktory ma w sobie wiecej kobiecosci, niz kobieta meskosci :-) Jeszcze troche i roznica plci bedzie tak znikoma, ze trudno bedzie okreslic na pierwszy rzut oka czy ulica spaceruje m czy k.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
man uwazasz, ze Christian Bale w American Psycho jest metroseksualny...... wpisuje cie na swoja listeCzyli wszystko jasne....aktualnie toptrendy i ideal kobiet to facet metroseksualny, ktory ma w sobie wiecej kobiecosci, niz kobieta meskosci :-) Jeszcze troche i roznica plci bedzie tak znikoma, ze trudno bedzie okreslic na pierwszy rzut oka czy ulica spaceruje m czy k.
Tak zaorish nadal twierdze, ze christian bale nie jest typem janosika, tylko wypicowanym cycorkiem i nic tego faktu nie zmieni. Prawdziwy man musi miec troche "ciala" i zarost na klacie, a nie wyglad obecnego bozyszcza nastolatek czytaj: chudy, wydepilowany i z twarza dziecka.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]