kawka ci magnez wypłukała.zaczeła mi tak dziwnie drgac powieka, tak mnie to wystraszyło ze teraz wogole nie pije kawy
nie ma co się bać
wiem, pomogła serwatka, kakao (magnez) i orzechy (vit - bo pastylek z założenia nie jem
Napisano Ponad rok temu
kawka ci magnez wypłukała.zaczeła mi tak dziwnie drgac powieka, tak mnie to wystraszyło ze teraz wogole nie pije kawy
nie ma co się bać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Opowiem Wam jak wyglądał mój dzień (jedzeniowy):
1) 6:00 - bardzo mocna kawa ("fusiasta") - z płaską łyżeczką cukru.
2) 8:00 - dwa małe jogurty owocowe z płatkami kukurydzianymi.
3) 12:00 - pomidor + nektarynka
4) 13:30 - 5 (pięć) SZTUK kopytek + 2 plastry szynki.
5) 17:00 - 25dag winogron + szklanka soku ananasowego
Teraz jest już godzina 22:30 i nie czuję się głodna.
Proszę wszystkich o ocenę - czy coś jest źle na dzisiaj?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
platki kukurydziane to tez gowno. pusty zapychacz, ktory nic nie daje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak zwykle z przyjemnoscia czytam cie Julineczek. I siem ucze LOL Nie zebym byl jakis lizus tylko naprawde.Wiec wracam do mojej tezy podstawowej : mozesz diety robic jak kcesz, trenowac jak kcesz ale jak nie zbadasz swoich zaklucen psychicznych (problemow) to zostaniesz okragla.
U tu nie chodzi o jakies robebeszanie komus muzgow ale o proste sprawy: np. sklonnosc do schodzenie konfliktom w pracy czy w domu z drogi i zamiast sie "postawic" malzonkowi, dzieciom - opychanie sie slodyczami jako ekwiwalentem.
Czyli moim skromnym zdaniem otylosc to nie tak problem ciala ale duszy - i trza troszku strategie ktorymi sie otyla osoba w zyciu codziennym posluguje , rozwiazujac rozne problemy zmienic, zmodyfikowac.
To czesto juz wystarczy by drastycznie zmniejszyc apetyt.
Z Biegu - Julineczek stawiajacy jednak nie COOH czy diety i sporty w centrum problemu ale muzg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tiaa, ale nie w smakuPłatki kukurydziane są OK o ile są to płatki bez cukru.
IMO owsiane dużo lepsze.
Napisano Ponad rok temu
szczury karmili platkami kukurydzianymi, albo pudelkami po tych platkach. po dwoch tygodniach lepiej mialy sie szczury jedzace pudelka :wink:
...
Coraz bardziej sie przekonuje, ze zadne zwyczajne srodki w rodzaju jakichs diet ci mirka nie pomoga - tu trzeba faktycznie zmienic calkowicie swoje zycie, jak pisal Julineczek.
Napisano Ponad rok temu
wszedzie pisza, ze to badanie nie zostalo opublikowane, dlatego nie moge do niego dotrzec :wink:Nawet jeśli nie jest to urban legend to zdaję się że u ludzi to tak nie działa.szczury karmili platkami kukurydzianymi, albo pudelkami po tych platkach. po dwoch tygodniach lepiej mialy sie szczury jedzace pudelka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu