Affictor pomaga starszym .
Napisano Ponad rok temu
Postancie.
Nieokreslone.
Scena udekorowana bardzo skromnie laserowym chybotliwym strasznie mostem Gjallarbru a pod niem Styx spiewa glosem Dennis DeYoung´a Baby.
Odyn goni z krozocymi mu nad glowa krukami Huginn (Mysl) i Muninn (Pamiec) ktore to imiona moaja kurki wytatulowane po oswiecimsku na wygolonych czolach swych, miedzy rzedami widzow ktorzy kolysza na hamakach Mimira ktory w jednym reku trzyma wiellkie oko i z drugim kropi widzow teczowymi farbami niepodwazalnej madrosci jeszcze z zapasow Gdanskich roku pamietnego.
Tysiace virtualnych motyli w powietrzu (ze wzgledu na ochrone srodowiska trza ochronic kilka tysiecy motyli zanieczyszczajac te srodowisko energia potrzebna do virtualnej techniki ktore zabija kilka millionow tychze owadow- symbol takowy) - Slepmir z siatka na motyle probuje tanczac na linie wysoko nad glowami lezacych na hamakach widzow motyle lapac .
Loki bijac glowa w czaszke wagnera pruszy iskrami wywolujac trzask co brzmi : Ragnarok, Ragnarok, Ragnarok ....- Zeus i Jezus stoja obok dyskutujac Platona.
Muzyka milknie postacie znikaja.
Scene wypelnia swiatlo oslepiajace z ktorego wylania sie cien .
Cien: Ach gdzie nasza zdolnosc sacrum - od profanum odruznic.
Chor: Mein Kampf, Mein Kampf
Cien: Zadowalamy sie ino roznicami mierzonymi w gramach i ulamkach sekund.
Chor: Mein Kampf, Mein Kampf.
Cien.Od kiedy zesmy Bogow z olimpu i piekla dantejskiego dusze przeklete precz wygonili - nie zyjemy by szczesliwymi byc czy wybawic ducha naszego ino poto co by rekordy jakowes zyciowe powodzenie uskutecznic - ot nasza niesmiertelnosc.
Chor: Mein Kampf, Mein Kampf
Cien: Ciemno wszedzie glucho wszedzie i skrzydel nima co by w strony swiata uderzyc.
W 1/1000000000000 .0000000000 Sekundy pojawia sie postac kobieca.
Kobieta : pomocy, pomocy.
Cien na stronie: wreszcie pozywienie dla mej duszy glodnej.
Cien do kobiety: Czego?
Kobieta : jam nadwage mam i schodnac kcem.
Cien: jak cie zwa?
Kobieta: Verena.
Cien na stronie: Wstydliwa.
Kobieta: A ty kto?
Cien : Affictor.
Kobieta : Coza durne takie?
Cien : Affictor w martwej juz mowie : niszczyciel i profanator znaczy.
Kobieta: uhu ... gdziem ja biedna tutaj zablakana.
Cien: Boisz sie?
Kobieta: Strasznie.
Cien: ni ma czego - niszcze ino zludzenia i profanuje swietosci.
Kobieta: To boli .
Cien: kogo?
Kobieta : niszczonych i profanowanych chyba?
Cien: nie tak bardzo : co prawda ukuje tego czy tamtom kolcem ale u mnie specjalnie ostrzone kolce - ostre z dwuch stron - jak ukuje to boli ale najbardziej mnie.
Kobieta: OK - jak cie bedzie bardziej bolalo jak mnie - akceptuje!
Cien: co akceptujesz?
Kobieta : Twoja pomoc.
Cien: Praw Kobieto!
Kobieta: schudnac kcem ale nie wiem jak?
Cien: Sluchaj : ino slow prawdy: odchudzic sie nie taka prosta sprawa - tu trza metody.
Kobieta: alem ja czytala co przez diete truskawkowa mozna i siedem funtuw w tydzien stracic.
Cien: jaki przedmiot najmilszy byl w liceum u ciebie.
Kobieta: Matematyka.
Cien : wiec matematycznie :co by Ci w mozgach nie macic obliczaniem przemiany podstawowej przyjmnijmy (z hakiem duzym na twoja korzysc) , ze potrzebujesz by wyjsc na zero w ciagu 24 godzin 2000 kcal.
Jeden Gram Tluszczu zawiera okolo 9 kcal.
Ty czytalas , ze przez diete truskawkowom mozna stracic w tydzien 3.5 kilo tluszczu.
Cien : na stronie - tom gazete tyz kcem mniec i dziennikarza tyz.
Cien do kobiety: no wiec zakladajac ze trza trzy i pol kilo tlusszczu spalic wiec trza spalic 31 500 kcal. tak?
Znaczy sie kilo ma tysiac gram . Tysiac razy 9 kcal rowna sie 9000 kcal.
Tak?
trzy i pol razy 9000 rowna sie 31 500 kilokalori.
Znaczy sie jakbys wogole nie jadla przez siedem dni to siedem razy 2000 rowna sie 14 000 kcal - czyli glodujac dni siedem stracilabys ledwo troche wiecej jak poltorakilo tluszczu.
Powiedzmy, ze oprocz glodowki bedziesz cwiczyc codziennie godzine z umiarkowanom intensywnoscia tracac na minute :5 kcal - co rowna sie 300 kcal.
300kcal razy siedem rowna sie 2100 kcal.
Wiec nie jedzac przez caly tydzien (pijac tylko bezkaloryczna wode) i cwiczac umiarkowanie stracisz co najwyzej 33 600 kcal co rowna sie prawie diecie truskawkowej - tylko pytanie jest czy dasz rade przezyc ten tydzien.
Do tego organizm Twoj nie wie , ze sie odchudzasz i w momencie jak zaczynasz diete zwalnia przemiane materi co znaczy , ze z dnia na dzien spalasz coraz mniej .
Wiesz droga Kobieto ...hm... yo .... problemem jest nie samo schudniecie ale utrzymanie wagi - zgodzisz sie ze mnom?
Kobieta: ....`?
Cien: ... zastanow sie i jak masz pytania tom tutaj na tej scenie dni trzy na Ciebie czekac bede - jak nie rozplyne sie w nicosci.
dcn ....mam nadzieje.
Napisano Ponad rok temu
cały rok. Taka dieta miła byłaby sercu memu...
Ale - odrobina rozsądku w głowie mojej mówi, że nie tędy droga - z żalu za
mięskiem płacz byłby ogromny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakze to tak 8O ?
Znaczy idioci?
Ja tu z wami dyput nie bede uskutecznial dopuki Verenka sie nie ujawni w postaci.
Jedyne czym orgazm muj zaklucic mozeta to bledy w akcie wykryc i skorygowac .
Affictor - bardzo kolczasty jak trza .
Napisano Ponad rok temu
fajnie , ze jestes.
Cien materialuzuje sie i na stronie : co za BABA.
Wiec co by z miejsca ruszyc trza troche anonimowo o tobie.
Bo jak wiesz temat tylko i tylko tobie poswiecony - jam tu tylko Leon i wierny pies tobie - kazdemu co Ci krzywde zrobic kciec bedzie harlo przegryzie i dokonczy strzalem w potylice co by meki ukrucic.
Tera do Ciebie.
Co mnie trzeba : wiek?
Waga?
Wzrost?
Siedzaca paraca czy ruchliwa - jak ruchliwa to co?
Dalej.
Robilas systematycznie sport w ostanim roku - czy trza od poczatku zaczac?
Dalej.
Jakie aspiracje - ile kcesz schudnac - dokladnie - i to do konca roku?
Masz mozliwosc wstapienia do jakies grupy cwiczacej : kometka, aerobik?
Czy wolisz sama?
Zwyczaje zywnosciowe?
Kiedy najwiecej jesz (chodzi o kalorie) - rano?, wieczorem? w pracy? - ile posilkow dziennie - napisz mnie prosze szczerze - jesz tyz snykersy w miedzyczasie czy cos takiego?
Lubisz bardziej slodkie czy tluste - a moze obydwa?
Daj tak duzo informacji co bysmy mogli tu Tobie pomuc.
Affictor - bardzo wdzieczny .
Napisano Ponad rok temu
Juz po jednym dniu braku jedzenia organizm bardzo skutecznie przestawia sie na tryb oszczednosciowy i z szybkiego spalania tluszczu nici.Znaczy sie jakbys wogole nie jadla przez siedem dni to siedem razy 2000 rowna sie 14 000 kcal - czyli glodujac dni siedem stracilabys ledwo troche wiecej jak poltorakilo tluszczu.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Cos takiego bardziej nadaje sie do knajpy niz do forum tematycznego.
(...Juz po jednym dniu braku jedzenia organizm bardzo skutecznie przestawia sie na tryb oszczednosciowy i z szybkiego spalania tluszczu nici.
Drogi Proroku byc moze nie dostrzegasz sensu na razie - ale prosze uwierz mi temat naprawde nie nadaja sie do knajpy.
Troche Cierpliwosci - ja nie pisze nigdy bez sensu - a co do procesow przystosowawczych organizmu to dojdziemy do tego ale powoli.
Widzisz my tu mamy temat indywidualny - bo oglne gadanie o odchudzaniu zostaje tematem oglolnym - my go tu kcemy zindywidualizowac troche - przystosowac do odpowiedniego profilu - bo to ma najwieksze szanse powodzenia.
Bede wdzieczny jak wezmiesz udzial w dyskusji - ktora byc moze bedzie bezpardonowa - tym lepiej .
Pozdrowienia - Affictor.
PS.
Byc moze cie troche wstep zaniepokoi czy oburzyl ale to chyba nie jest zle?
Ma sens - poczekaj chwile i zobaczysz.
Napisano Ponad rok temu
i tak sie drodzy budowicze konczy nasmiewanie z karate tsunami, wibrujaca reka ricardo murata dosiegnie nawet najzagorzalszych przeciwnikow
pzdr
:roll:yo .... a tak sie zaczyna: (...) mysle z to (...) zalezy od rozwoju spolecznego, kulturowego i tak dalej niz od uwarunkowan rasowoych czy ktos seryjny morderca, czy biedak i zlodziej, a co do tego ze czarni to sie wyzynaja, a biali posuwaja swiat do przodu, to wierutna nieprawda, tym bardziej ze teraz swiat do przodu posuwaja żółci, a biali kombinuja tylko jak zarobic i sie nie narobic
Prosilbym bys na przyszlosc ustosunkowywal sie do naszych argumentow i bral udzial rzeczowo w dyskusji powaznej dla wszystkich ras - nawet tych zielonych.
Z powazaniem - Affictor.
Napisano Ponad rok temu
I patrzta mondrale - zaden z was matematycznego bledu nie wykryl .
Jakze to tak 8O ?
Znaczy idioci?
Mądrala ani idiotka ze mnie nie jest; ale może argumentem będzie to, że onegdaj byłam szatynką a teraz blondynką???
Napisano Ponad rok temu
Hu, hu Veronka ,
fajnie , ze jestes.
Wiec co by z miejsca ruszyc trza troche anonimowo o tobie.
No dobra, niech będzie że to anonimowe dane... (ha, ha, ha)
Waga: 95
Wzrost: 167
Praca: siedząca
Sport: dość regularnie gimnastyka rozciągająca (2x w tygodniu); rowerowe wycieczki.
Ile schudnąć: - do końca roku parę kilogramów, np 7; generalnie pozbyć się ze 20...
Wstąpienie do grupy ćwiczącej: trudna sprawa, napewno odpada aerobic - stawy biodrowe i kolanowe bunt podnoszą; nt innej - muszę się zorientować. Ale problem - bo pracuję na zmiany (I i II) i dojeżdżam. Brak mi czasu...
Zwyczaje żywnościowe: żadnych... Nieregularnie i byle co; ale dość często przegryzam słodyczami (we wszelkiej postaci). Od dwóch tygodni nie miałam NIC SŁODKIEGO W BUZI!!!
NIE ZNOSZĘ TŁUSTYCH POTRAW!!! Słodycze wolę, ale j.w. napisałam - zaprzestałam je jeść.
zachwycona swoją ksywą - jędza Veronka
Napisano Ponad rok temu
tera musze spac ale zastanowie sie i jutro rano dalej pojdziemy - krok po kroku.
Dziekuje za Twoje dane - mysle, ze te trzy kilo do konca roku napewno stracisz - jak bedzie wiecej postawisz mi sete.
Do Jutra - Affictor .
Napisano Ponad rok temu
Przez niecałe trzy tygodnie straciłam 2kg...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu walnąłeś pierwszego post'a tak zajebistego że nikt cię z forumowiczów nie zrozumiał.
Stary, bardziej przystępnym językiem proszę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Londyn, bieganie i wyścigi na muflonach.
- Ponad rok temu
-
Suplementacja!
- Ponad rok temu
-
Maślanka
- Ponad rok temu
-
Czy BCAA to jest to samo co l-glutamina ?
- Ponad rok temu
-
Ból w barku
- Ponad rok temu
-
Stymulator hormonu wzrostu - kupować czy nie?
- Ponad rok temu
-
Przećwiczenie, czy wpływ antybiotyków?
- Ponad rok temu
-
jak połączyc drązek i pompki?
- Ponad rok temu
-
Spalacze tłuszczu
- Ponad rok temu
-
Sprzęt treningowy do pływania