Karate Shidokan Gliwice
Napisano Ponad rok temu
Mam kilka pytań w jakie dni i o której godzinie są treningi Shidokan Karate w Gliwcach.Jak treningi wyglądaja czy cwiczy się tez rzuty i walke w parterze? czy czesciej treningi sa w kimonach czy bez?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Aktualne informacje pojawią się pewno pod koniec września na stronie internetowej klubu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
mam jeszcze pytanko jak wygladają treningi ? czy wiecej treningów jest w kimonach czy bez czy cwiczy sie rzuty i parter
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie gdybyś zajrzał do działu "co trenujemy" w podanym wyżej odnośniku - znałbyś już odpowiedź.
Na stronce w dziale "co trenujemy" jest charakterystyka Shidokan Karate wydaje mi sie ze autorowi tematu chodzi o to jak konkretnie wyglądają treningi w Gliwicach czego jest wiecej czego mniej na co jest połozony nacisk
Napisano Ponad rok temu
Pytanie jest jak najbardziej zasadne, ponieważ praktycznie na każdej sekcji mamy inną strukturę treningów.
W Gliwicach sekcja nastawiona jest głównie na formułę Thai boxing (bez kimon), w tamtym sezonie szkoła zakupiła matę judo i raz w tygodniu odbywały się zajęcia grapplingu. W tym sezonie powinno być podobnie.
Jeżeli chodzi o karate w kimonach czy treningi typowego grapplingu i MMA to zapraszamy do Katowic.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
dziekuje bardzo za odpowiedz własnie o takie informacje mi chodziło a w Katowicach jak wyglądają treningi bo z tego co widze na stronce tez jest kilka sekcji
Napisano Ponad rok temu
... a w Katowicach jak wyglądają treningi bo z tego co widze na stronce tez jest kilka sekcji
Witam,
Jeżeli chodzi o Katowice to mamy treningi Thai boxingu na sekcji CENTRUM i KOSZUTKA, treningi parteru i MMA oraz treningi grupy zawodniczej odbywają się na sekcji WEŁNOWIEC i tam też również będą w tym sezonie treningi karate w kimonach.
Treningi sekcji dziecięcych odbywają się również na Wełnowcu.
Jeżeli chodzi o pełen rozkład zajęć w Katowicach to do 10-go września powinien już być w pełni gotów.
Pozdrawiam i zapraszam na treningi.
Napisano Ponad rok temu
Trenujemy:
pon. 18.30-20.00
wt. 18.30-20.00
czw. 20.00 - 21.30
w Gimnazjum nr 10, ul. Lipowa 29 (nieopodal Centrum Handlowego 'Forum')
Zapraszamy!
Napisano Ponad rok temu
a jak to jest z stopniami w shidokan osób trenujacych w gliwicach skoro sekcja jest nastawiona na Thai boxing ? trenujący zdją jakieś egzaminy w shidokan?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem nadzieję też się u Ciebie na treningu pojawić na dniach,ale bedę bez autka jakiś czas,bo musi u elektryka posiedzieć
Pozdroowa.
Napisano Ponad rok temu
To wpadnij, jak tylko auto będziesz mógł :-) Zapraszam!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dostęp do maty mamy w poniedziałki i wtorki, więc parter przypada na jeden z tych dwóch dni. Docelowo są to wtorki. Sekcja w Gliwicach skupia się jednak głównie na stójce pod kątem K1 i Muay Thai.
Pozdrawiam
Witam dziekuje bardzo za odpowiedz jak tylko znajde troche czasu to wpadne na trening niestety narazie z czasem kiepsko jestem z okolic Tarnowskich Gór z dojazdem tez nie zaciekawie
z tego co widać na stronce Emers team grappling w sekcji shidokan Gliwice musi byc na dobrym poziomie niektózy zawodnicy z gliwic startowali w grapplingu na turniejach shidokan i zajmowali medalowe miejsca
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karate Shidokan Łódź
- Ponad rok temu
-
Sanchin a Tensho
- Ponad rok temu
-
Brązowy pas a nauka?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin vs Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Koreańczyk zdradzający M. Oyamę?
- Ponad rok temu
-
Przemęczenie, a suplementacja?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin Mawashi Geri
- Ponad rok temu
-
Kimono Maturo 14 oz
- Ponad rok temu
-
Pytanie o sekcję Goju-Ryu w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Polscy Karatecy z całej Anglii !!! - Łączmy Się !
- Ponad rok temu