OT to nie post w którym widać kłotnie tylko post niezwiązany z tematemkurcze gdzie napisałem jakiś post gdzie widać na nim kłótnie ?? :?

Napisano Ponad rok temu
OT to nie post w którym widać kłotnie tylko post niezwiązany z tematemkurcze gdzie napisałem jakiś post gdzie widać na nim kłótnie ?? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja sie zastanawialem dlaczego cudowne dziecko taekwondo - Lukasz Juras Jurkowski nie chcial zmienic federacji i pojechac na olimpiade (przy calej dezaprobacie dla WTF) zamiast walczyc w MMA na 3cio ligowych galach w PL. Igrzyska to jednak wielka sprawa.
Napisano Ponad rok temu
Bo widocznie woli walczyć na ringu i trenować coś konkretnego.
Może nie szukał tego co dałby mu WTF czyli skakania, machania nogami i tyle.
Widać woli pełny kontakt bez ograniczeń typu "nie bijemy się ręką po twarzy", "nie kopiemy poniżej pasa (w sensie uda)" itp.
Zaczął od ITF zrobił dana i poszedł rozwijać się dalej. W pełni go rozumiem i popieram.
Wiesz nie każdy szuka poklasku w postaci wygranej na igrzyskach kosztem robienia tego czego się nie lubi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle, ze porownywanie podium na Olimpiadzie z wygrana "superwalki" z jakims kelnerem na gali na warszawskim Torwarze jest zdecydowanie wielkim nieporozumieniem. To nie poklask ale osobiste spelnienie, zreszta gdyby Pankration byl dyscyplina pokazowa w Atenach bez dwoch zdan wielu zrezygnowaloby np. z gali UFC na rzecz wystepu na IO.
Napisano Ponad rok temu
Pankration pankrationem, ale akurat Jurasowi się nie dziwię. WTF to bardzo specyficzny system walki i akurat jego sobie w hogoo nie bardzo wyobrażam. Podobnie możnaby się teoretycznie zastanawiać, dlaczego gwiazdy MMA nie startują na olimpiadzie np. w judo czy w zapasach, a zawodnicy muay thai powiedzmy w boksie. Niby coś tam podobnego jest, ale niezupełnie to samo :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
watek w ogole wziety z kosmosu. dlaczego Juras poszedl na mma a nie chcial zmienic dyscypliny i pojechac na olimpiade? no bzdura jakas zupelna. rownie dobrze mogles zapytac dlaczego nie chcial pojechac na olimpiade w judo skoro trenowal z Nastula. nonsens.
Napisano Ponad rok temu
Tu jednak mamy ten sam sport a inne zasady czyli bardziej jak zapasy styl wolny i klasyczny. Ale ten ostatni post Tigera mnie przekonuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja sie zastanawialem dlaczego cudowne dziecko taekwondo - Lukasz Juras Jurkowski nie chcial zmienic federacji i pojechac na olimpiade (przy calej dezaprobacie dla WTF) zamiast walczyc w MMA na 3cio ligowych galach w PL. Igrzyska to jednak wielka sprawa.
Napisano Ponad rok temu
A ja sie zastanawialem dlaczego cudowne dziecko taekwondo - Lukasz Juras Jurkowski nie chcial zmienic federacji i pojechac na olimpiade
Napisano Ponad rok temu
?? człowiek zastanów się zanim coś w ogóle napiszesz a nie forum zasmiecasz... Twój post jest na poziomie dzieciaka z podstawówki, pojecie różnic miedzy tymi dwoma dyscyplinami przekracza chyba twoje możliwości
Napisano Ponad rok temu
Ale tekst
![]()
Sorry ale są zdecydowanie bardziej utytułowani ludzie niż Jurkowski w ITFie..
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu