RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.s moze laurki zbierzemy w jedna pacze i wyslemy...
Napisano Ponad rok temu
Matador !!!!!!!! po pierwsze to jak byś załozył okulary do czytania , wiedział byś, że jestem kobietą po drugie , wiem o czym piszę, i tak jak ty i kilka innych osób masz swoje zdanie, ja również (choć może Cię to dziwi ) posiadam takowe... niestety należe do osób, które zawsze mówią to co myślą, i dla mnie to WY (niektórzy ) jesteście nie dorośli, a co więcej ograniczeni... jak widać powyżej do wyrażania tylko negatywnych myśli... Ja nie wstydze się tego że lubię Rafała Sz. i znam duuuuże grono osób, które również go lubi i ceni ( oczywiście ze świata sztuk walk )..... myślę, że zamiast go tylko źle oceniać , poznaj go bliżej i zobacz ile pracy włozył i wkłada w to co robi... a w pewnych sprawach sam zachował byś się w taki sposób jak on... niewiem, czy prowadzisz Klub , ale jak prowadzisz , to powinieneś wiedzieć o czym piszę ... Pozdrawiam :-)
O!Kobieta! jak miło!
Szanowna Pani wybaczy,ale gdyby się troszeczkę zagłębiła w to co napisałem to dostrzegłaby,że nie krytykuję nikogo personalnie,a jedynie przedstawiam sprawy tak jak się one mają w życiu
przesyłam ukłony:D
Matador
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z całym szacunkiem Arturze Krakowiaku , z wieloma osobami rozmawiałam na temat twoich mało inteligentnych wpisów ... i powiem Ci, że może popiera Cię kilka klubów z PZKB, może Arek Wełna , może Olsztyn i Przemk danowski .....ale reszta ... ma zdanie niezbyt dobre na twój temat ... :?
może nad tym się zastanów , a nie nad tym , czy R.Sz jest dobrym prezesem ... bo przypominam, że jesteś trenerem , to stanowisko wymaga jakiegoś rozsądnego poziomu zachowania ...
Napisano Ponad rok temu
Chcę być z dala od tego sporu... ale ciekawi mnie co to za "reszta"?(...)
Z całym szacunkiem Arturze Krakowiaku , z wieloma osobami rozmawiałam na temat twoich mało inteligentnych wpisów ... i powiem Ci, że może popiera Cię kilka klubów z PZKB, może Arek Wełna , może Olsztyn i Przemk danowski .....ale reszta ... ma zdanie niezbyt dobre na twój temat ... :?
(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sądzę, że to jakaś ironia, żeby osoba, która ma bardzo widoczne problemy z ortografią wyskakiwała z jakimiś testami inteligencji.
Po 2gie
Tak zawzięta obrona P. Rafała może w 90% świadczyć o tym, że po drugiej stronie monitora może siedzieć nawet on sam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marcin Parcheta na Prince's Cup w Bangkoku
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na wzmocnienie kopnięć
- Ponad rok temu
-
Uderzanie w worek a zdrowie
- Ponad rok temu