z wielkiej chmury maly deszcz :roll:Podjeliście jakieś konkretne działania po spotkaniu?
RAFAł SZLACHTA MUSI ODEJść
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie spokojnie, spokojnie jak na wojnie. Co Was obchodzą podjęte działania skoro na spotkaniu nie byliście ???!!!
Z całym szacunkiem, ale śledzę temat od początku mimo, że z PZMT, ani w ogóle z MT formalnie związany nie jestem.
Skoro już zaczęliście całą "akcję" na forum PUBLICZNYM, to wypadało by wątek dokończyć na tymże forum i opisać postanowienia.
Na pewno parę osób będzie tym zainteresowanych.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co słyszałem, R. Szlachta zebrał ok 8000 podpisów od ludzi popierających go i wysłał to do ministra sportu!
Gdzie on znalazł aż tylu wariatów? na rynku w Krakowie?
Jeżeli RS otrzyma związek MT będziecie mogli sobie dopiero tu pisać i pisać...
Czy nikt nie jest w stanie nic zrobić konkretnego z tą porażką polskiego MT?
Skoro on zebrał 8000 podpisów, my powinniśmy zebrać 10 razy więcej!
Napisano Ponad rok temu
szlachta te podpisy zaczął zbierać 2 lata temu.
A z tego co wiem to on do ministerstwa nie ma wstępu!!!!
A mówil w raczadamie że z tymi podpisami dziala cala Polska a sami widzicie że to gówno prawda bo gdyby dzialala w tym cala Polska to tych podpisow byloby więcej.
Licze na to że ministertwo odmowi szlachcie )))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Biedak, tyle dał od siebie a nic w zamian nie ma! Ludzie! Zbieram kasę dla Rafała Szlachty !!! Są chętni żeby się dołożyć?
A tak serio to mi się wydaje że Ty nie masz o niczym pojęcia.
Ok, RS co nie co tam rozkręcił ale zrozum że inni też by dali radę i gdyby RS nie robił im problemów to pewnie 10 razy lepiej i szybciej!
Powiedz mi jak myślisz ile RS włożył w rozwój MT? Kupił bilet do Tajlandii i wpadł na pomysł ze da się na tym zarobić? Proszę Cię... Bilet można kupić za ok 1200 zł w dwie strony a Rafałek kasuje za niego jakieś 3000... ok, dla znajomych może tylko 2500 hahaha!
Co masz do powiedzenia na temat wszystkich trenerów i zawodników, w sumie kilkaset osób z całej Polski, które włożyły więcej pracy i pieniędzy ( bo to w sumie za ich pieniądze RS rozwijał swój interes ) i czują się dziś oszukani ???
Od kilku lat wszystko stoi w miejscu i ciągle te same obietnice... Związek, MT na Olimpiadzie ( w to tylko chory człowiek uwierzy...)
I w jednym masz rację...nic tylko jechać na ISKA czy na WMF albo w ogóle zmienić dyscyplinę. Nasz klub przeszedł na MMA i Kick. Jeżeli będzie coś konkretnego z MT to pewnie będziemy brali w tym udział. Ale nie jeżeli RS będzie rządził!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Powiedz mi jak myślisz ile RS włożył w rozwój MT? Kupił bilet do Tajlandii i wpadł na pomysł ze da się na tym zarobić? Proszę Cię... Bilet można kupić za ok 1200 zł w dwie strony a Rafałek kasuje za niego jakieś 3000... ok, dla znajomych może tylko 2500 hahaha!
taa??to idz do biura i załatw bilet do tajlandii za 1200zł...
No i jak jtoś chce walczyc to walczy a nie pierdoli..W PZKB tez można walczyc i w muay thai i w K1...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do cen biletów to z Last Minute ok 1500 zł ale biorąc pod uwagę że RS ma biuro podróży o ile się nie mylę i że zamawia większą ilość biletów z dużym wyprzedzeniem, płaci taniej.
Wiem o czym mówię bo zawodnicy od nas którzy pojechali z PZMT na MŚ do Bangkoku przepłacili prawie 1000 zł na biletach!
Rafałek kasował nawet śmieszne 5 dolców od osoby za książeczki IFMA!
Z resztą ten temat był już opisywany!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Marcin Parcheta na Prince's Cup w Bangkoku
- Ponad rok temu
-