No i patrzcie co potrafią zrobić świnie z raczadamu.
Kolejny frajer ktory nie potrafi sie przyznać i do tego lizus?
same przegrane walki?
Chenio na Mistrzoswtach Śląska i mógl wygrać przed czasem i co spodobalo sie calej widowni i walczyl jak mistrz świata i do tego chenio sam sie przygotowywal kondycyjnie .
I FRAJERZE nie probuj teraz oszukiwać nas tu na forum bo wszyscy wiedzą jaka jest prawda.
i jak to szlachta nie dzwonil?dzwonil! i ojciec chenia ma numer zapisany jaki dzwonil do niego.
I co to ma znaczyć trzeba bylo wrocic na treningi?Chenio trenowal caly czas i przez was idioci jush nie mógl trenować tyle ile trenowal wcześniej bo zlapal przez was depresje a wy zamiast mu pomoc co zrobiliście?
Zgębiliście go jeszcze bardziej i do tego śmiejąc sie z niego i co wy odstawiliscie na MP 2006? Przez to co mu zroliście w szatni to chenio mial tego dola że nie mógl walczyć!!!!i przez to 2gi raz przegral!!!!!!
Z wami debile z raczadmu chenio nie mógl nic osiągnąć bo nikt w niego nie wierzyl w wiara jest najważniejsza żeby wygrać.
Np w Bydgosczy chenio niechcący zepsul łóżko w hotelu a lizus czyli chory psychicznie Grzesiek Bąk nakrzyczal na niego i mu grozil przy wszystkich zawdonikach i nikt nie stanął po jego stronie.
Z tego co wiemy Bąk przegral 2 raz przez K.O z Michalem Sychą(Serefin) i jakoś chenio sie z niego nie nabijal i nikt z klubu.
A jak chenio przegral z Kaczanowowskim to wszyscy wiedzą jak sie zachowali zawodnicy zwlaszcza simonides.
Pomimo że chenio raczadam,simonidesa i pzmt na forum wiele razy bronil na sfd i co szlachta i wy mu za to daliście ?myśleliscie że chenio sie wam podlizuje?
Wy frajerzy z raczadamu zakmnijcie morde bo nigdy nie mieliscie racji i nie odgrażajcie sie że to co piszemy jest karalne.
chenio nie przejmuj sie sie ci idioci wypisują bo wiemy że nie mają racji )))
Czy ja Cie obraziłem .... Nie, chłopczyku zachowuj się, bo dyskusja w takim stylu nie ma sensu..
No za chwilę się rozpłaczę nad losem biednego i jakże pokrzywdzonego przez los chenia Dajmy mu nagrodę, albo jeszcze lepiej puchar od razu za swoje wybitne osiągnięcia
Taaa chenio trenował cały czas .... nie kłam, nic nie robił, bo najpierw miał problemy z szkołą, a potem mu się nie chciało
Chenio 1 wygraną i 2 przegrane, jak niby miał pojechać do Singen ..........
Tu również uwaga: Używaj słownika, bo czytać Cię nie można......