Kyokushin+BJJ w Toruniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz jak jest - to lepieij siedz cicho, a nie bijesz piane piszac to, o czym nie masz zielonego pojecia.
Zycze powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chce mi sie jednak ciagnac tego tematu - poniewaz obiecalem sobie wiecej nie wyciagac tematow karate w Toruniu na forum. Moze sobie nie zdajesz sprawy z faktu, ze jestes blisko oddania niedzwiedziej przyslugi tym, ktorych bronisz. Zapominasz bowiem, ze kazdy ma w tej sprawie swoje reacje. Ja osobiscie przyrzeklem sobie kiedys publicznie nie "wyciagac" brudow o ktorych wiem, a ktorych przez te wszystkie lata mialem okazje doswiadczyc wiele. Dlatego tez - skoncze ten temat. Mozesz pisac dalej to, co chcesz - odpowiedzi nie doswiadczysz.
Radze Ci jednak - zamknij lepiej buzie - i przestan bic piane - bo nie wiesz o czym piszesz a jakie to moze przyniesc skutki. Koncze.
Osu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozwole sobie wtracic male spostrzezenie - why o why prawie kazdy watek w dziale karate bardzo szybko zmienia sie w miniawanture ?
Ponieważ "moje karate jest lepsze od twojego karate"
Napisano Ponad rok temu
Dobra sory już nie sie gniewaj wiem,że twoje karate jest to prawdziwe i orginalne stare sprawdzone w mieście :wink:I znowu jestes w bledzie drogi kolego ... Jak pisalem - nie wiesz co i jak - a piszesz bajki.
Nie chce mi sie jednak ciagnac tego tematu - poniewaz obiecalem sobie wiecej nie wyciagac tematow karate w Toruniu na forum. Moze sobie nie zdajesz sprawy z faktu, ze jestes blisko oddania niedzwiedziej przyslugi tym, ktorych bronisz. Zapominasz bowiem, ze kazdy ma w tej sprawie swoje reacje. Ja osobiscie przyrzeklem sobie kiedys publicznie nie "wyciagac" brudow o ktorych wiem, a ktorych przez te wszystkie lata mialem okazje doswiadczyc wiele. Dlatego tez - skoncze ten temat. Mozesz pisac dalej to, co chcesz - odpowiedzi nie doswiadczysz.
Radze Ci jednak - zamknij lepiej buzie - i przestan bic piane - bo nie wiesz o czym piszesz a jakie to moze przyniesc skutki. Koncze.
Osu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dziękuję za pamięć napewno przyjadę licze na sponsoringMTklub zapraszam na obóz Berserker's Team do Starego Kaleńska , moze twoje karate się sprawdzi ?
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zagrać w totka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przerwa wakacyjna