Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kyokushin+BJJ w Toruniu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

budo_kkpzk
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 64 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Kyokushin+BJJ w Toruniu
PODAJ CENE I STOPNIE ORAZ JAKIES KURSY?
  • 0

budo_inhetos
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 584 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

szkolenie prowadzi Piotr Bagiński czarny pas BJJ , kilkukrotnie najlepszy chwytacz w rankingu Kosior , medalista Mistrzostw Europy BJJ , ogólnie najbardziej utytułowany zawodnik BJJ w Polsce. Napewno udział w tym szkoleniu to duży zastrzyk wiedzy z zakresu walki na chwyty oraz MMA :wink: Koszt szkolenia 80 złotych za dwa dni seminarium .Jest możliwość noclegu na macie :) Jak jesteś zainteresowany skontakuj się telefonicznie zemną 781721425 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] W szkoleniu wezną ludzie z różnym doświadczeniem od takich któży od września rospoczeli przygode z sportami walki do takich z doświadczeniem wyniesionym z innych klubów MMA. :D
  • 0

budo_inhetos
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 584 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Do MTKlub: Osmieszasz sie kolego z tymi komentarzami.
Nie wiesz jak jest - to lepieij siedz cicho, a nie bijesz piane piszac to, o czym nie masz zielonego pojecia.

Zycze powodzenia.

niestety nie MTklub się ośmieszył tylko Miras, okazałeś się zwykłym leniem do treningu , oraz kłamczuchem :wink: proponuje kurację odchudzającą :D był czas że broniłem Mirasa, niestety był to błąd 3 kyu Kyokushin-Kan i nagle 1 dan IKO 1 niestety nieznam żadnego światka tego egzaminu na stronie IKO 1 żadnego wpisu co do tego egzaminu ........dla mnie nie jesteś czarnym pasem :wink: ..............jestem ciekawy jak by ten facet wyglądał na egzaminach Oyama w Hartowcu z dawnych lat , a były one bardzo brutalne ...... mam nadzieje że Shihan Drewniak nie będzie już nigdy się firmował takimi ludźmi :?:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025