Polamana ręka...niby zdrowa ale...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rezonans?? prosze Cię az tyle nie płacisz żeby robic rezonans po kazdym złamaniu.
Złamań miałem do tej pory jedno (małego palca u ręki) ... Koszt rezonansu magnetycznego to około 400zł w prywatnej klinice, koszta dla szpitala są ułamkiem tej kwoty.
Tak, płace aż tyle i nawet dużo więcej ... :roll:
a jak rzuca okiem na opis to pewnie ktos sie lampił w ten RTG dłużej ale tego akurat nie widziałes
Może się lampił, a może też rzucił tylko okiem. Tego nie mogę powiedzieć, lekarz również, dlatego od lekarza wymagam zajmowania się porządnie moją sprawą, a nie od bliżej nie określonego technika od rtg.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Opisywaniem radiogramów nigdy nie zajmują się technicy. To robota wymagająca z jednej strony szerokiej, ale również wyspecjalizowanej wiedzy, a zwykle też olbrzymiego doświadczenia.Może się lampił, a może też rzucił tylko okiem. Tego nie mogę powiedzieć, lekarz również, dlatego od lekarza wymagam zajmowania się porządnie moją sprawą, a nie od bliżej nie określonego technika od rtg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo iz podczas przecinania bylo ewidentnie czuc ze cos sie tam ruszylo, no zdjecia RTG mi nie wykonano :? Ogolnie jestem troszke zalamany cala ta sytuacja...
Może zamiast czekać co się stanie, idź do innego lekarza?
Nawet jeśli trzeba będzie w prywatnej przychodni/ZOZ-ie zapłacić za wizytę, RTG, czy cokolwiek innego, to chyba warto kasą poświęcić aby zdrowie ratować :?
Ponadto, będzie to ewentualna "niezależna opinia" od której będzie można zacząć egzekwować odpowiedzialność konowała co tą rękę składał...
Acha, idź do lekarza, który ma dobrą opinię. W prywatnych lecznicach konowały się także zdarzają - podaż lekarzy chyba nie nadąża za popytem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pro-ochraniacze
- Ponad rok temu
-
Co to jest stres ?
- Ponad rok temu
-
Ból pleców