Przerwa wakacyjna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We wakacje jest piwko imprezki to można stracić formę. Ja już myślałem o treningach jakiejś innej SW w Poznaniu ale chce mi się dojeżdżać. Gdybym miał autko i prawko to chętnie.
A tak apropo ten temat przeniósłbym do działu SPORT, TRENING, ZDROWIE I ODŻYWIANIE
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem treningi w wakacje są potrzebne może nie tak często i nie takie intensywne jak normalnie w sezonie czyli naprzykład z trzech treningów tygodniowo zmniejszysć na dwa itd. Wielu osobom cięzko jest sie samemu zmobilizowac do cwiczeń , a treningi w wakacje są na to dobrym lekarstwem później po wakacjach mozna bez obaw , że bedą duze zakwasy itd wrócic do normalnych ciezkich treningów
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro sztuki walki to moja pasja, to staram sie poswiecac ile tylko moge czasu na ta przyjemnosc...
W wakacje jest wiecej wolnego czasu, wiec mozna go poswiecic na przyjemnosci:
sztuki walki...
Niestety dzialalnosc mojej sekcji musze na sierpien zawiesic, bo pisze zasrane hałsarbajty i od 9 do 21 codziennie siedze w bibliotece...
Ale jak bylem mlodszy to w wakacje nie odpuszczalem.
A do tego wszystkiego dochodzily jeszcze treningi na plazy
Napisano Ponad rok temu
To znaczy, że jeszcze nie doszedłeś do poziomu na którym mógłbyś zorganizowqć sobie trening.Ja na przykład nudzę się jak cholera. I chciałbym trochę potrenować A samemu mi się nie chce.
Napisano Ponad rok temu
To znaczy, że jeszcze nie doszedłeś do poziomu na którym mógłbyś zorganizowqć sobie trening.Ja na przykład nudzę się jak cholera. I chciałbym trochę potrenować A samemu mi się nie chce.
Największy problem to brak motywacji do samodzielnego treningu.
Napisano Ponad rok temu
Największy problem to brak motywacji do samodzielnego treningu.
Wiem, że to bardzo trudne. Mnie dziś strasznie się nie chciało ale jak już zacząłem to poleciało, wypociłem się przy tym wyjątkowo ale jednak dałem radę, Życzę wytrwałości.
Napisano Ponad rok temu
W wakacje, jak zauważyłem, treningi są mniej techniczne, bardziej sprawnościowe, każdy jest inny, nie ma takiej dłuższej "strategii" treningu, jak przez cały rok, dlatego chętnie się chodzi, szczególnie, że można chodzić do innych sekcji i trenerów, a do nas przychodzą trenujący z innych grup. Poznaje się ludzi, trenerów, inne metodologie treningowe, wymienia doświadczenia. Wakacje to fajna sprawa z mojej perspektywy, bo wzbogaca codzienność treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
życze udanego obozu no i mam nadzieje, że po powrocie umieści Pan małą relacje na forum:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osu!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
stołczyńska szczecin?
- Ponad rok temu
-