Lecznicza głodówka
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś przeczyta, że to super sprawa, z dnia na dzień przestanie jeść a na koniec pójdzie na tygodniowego grilla by nadrobić zaległości no i należy mu się przecież po tygodniu nie jedzenia to gwarantuje efekt widoczny gołym okiem
Oczywiście o ile w czasie głodówki nie odwiozą go do szpitala ]
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=90816
i dolozyc granie na flecie w bieszczadach o zachodzie slonca... normalnie Carradine
a tak na powaznie taka glodowka to w miare dobra rzecz ale trzeba z glowa i koniecznie skonsultowac z lekarzem (dobrym czytaj prywatnie )
Napisano Ponad rok temu
Znam ludzi, ktorzy stosuja to jako forme odchudzania. Wszystko zalezy od nawykow, metabolizmu itd itp. W kazdym razie jako odtrutka na bank ;]
Ja moze sie skusze w wakacje, tylko kurka, nie mam z czego zrzucac, bo 172/60
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co to za mity kraza :roll:
glodowka sluzy oczyszczeniu organizmu z zalegajacych w jelitach smieci, z pozbycia sie starych i chorych komorek (te jako pierwsze gina kiedy organizm jest niedozywiony)...
to tak jak sie myjesz wieczorem po dniu fizycznej harowy na dworze zeby zmyc z siebie brud tak glodowka oczyszczasz organizm od wewnatrz
na odchudzanie zalecilbym zdrowa diete i duzo ruchu a nie jakies tam glodzenie sie
BTW. mysle ze glodowka to dobry pomysl dla ludzi stosujacych suple... bo nie wierze ze "pasze" nie zasmiecaja
Napisano Ponad rok temu
Waga mi spadla 12 kg i wiecej nie chciala - musialem zaczac jesc. (brak mineralow i innego talatajstwa potrzebnego do zycia).
Ogolnie odradzam zdrowym ludziom - mnie przy takiej wadze juz nic nie moglo bardziej zaszkodzic a szkody powstaja ...
Napisano Ponad rok temu
Kiedys jak wazylem 150 kg
ktokolwiek na ulicy Cie ruszal przy takiej kozackiej masie ??
Napisano Ponad rok temu
Jak sie wysuszylem na 90 kg to paru sie znalazlo ale mialem juz super kondycje i nie dogonili mnie (im ta 130 kg przeszkadzalo )
Teraz trzymam wage 115 - 120 jako optymalna dla mnie (taka z jaka sie najlepiej czuje).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli nie byla to glodowka ani ze wzgledu na czas trwania, ani zadna glodowka, skoro jadlesnigdy nie glodowalem dluzej niz 4 dni bo sadze ze jest to nie potrzebne. Podczas 4 dniowej glodowki pilem soki z jablek z cytryny i jadlem surowe warzywa takie jak ogorek czy pomiodor.
Napisano Ponad rok temu
nedohin---> 7 dni mozna przezyc, ale przy 14 jest bardzo ciezko- jak zaczna Ci sie zawroty glowy, bedziesz wymiotowal co tylko wypijesz itd. to natychmiast przerwij i zaczinj powoli jesc z powrotem. No i ofkorz przy tak hardkorowym okresie to juz urlopik musio byc od pracy, cwiczen, czy szkoly. 14 dni to imo jednak za dlugo... 7 styka w zupelnosci, nie ma co sie katowac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam znajomego który jak byl tuz po 30-stce (teraz jest przed 50-tka) zrobił tak z bieganiem:
rano - 16 km
po południu - 16 km
wieczorem - 8 km
wytrzymal od pon do piatku codziennie
w sobote rano zrobil 16 km i juz wiecej nie dal rady
razem 216 km w 6 dni
raz po raz mozna sie sprawdzic ale zeby nie przedobrzyc
Napisano Ponad rok temu
skonsultuj z lekarzem czy przy tak dlugim okresie nie groza Ci nieodwracalne zmiany np. w watrobie
napisałem że ta głodówka będzie na płynach ale nie chodziło mi o wóde :wink: Poza tym wydaje mi się że taka głodówka raczej pozytywnie wpłynie na wątrobę, ale w sumie pomysł nie jest zły teraz trzeba tylko znaleźć jakiegoś lekarza z otwartym umysłem.
Napisano Ponad rok temu
Jakies trzy dni to tak.
Choc lepsze sa diety oparte na malej ilosci powzywienia.
Pozdrawiam
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy nie za pozno
- Ponad rok temu
-
co się ze mną dzieje?! :-o
- Ponad rok temu
-
monohydrat
- Ponad rok temu
-
Zlamana jedynka (koronka) i kick-boxing
- Ponad rok temu
-
spalacze tight + scorch - tez sie tak czuliscie jak ja ??
- Ponad rok temu
-
stopy
- Ponad rok temu
-
Medytacja
- Ponad rok temu
-
jak to zrobic
- Ponad rok temu
-
Pas treningowy