SuperPump250
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
SuperPump250
Jol jol
przygotowuje sie do kolejnego cyklu dosc skrupulatnie (gdzies kolo polowy lutego bede startowal)
Bez ph sie nie obejdzie i ...
Jak ogulnie wiadomo przed koncem cyklu walimy dobra kreatyne, ale podczas cyklu chialem sobie kupic dobrego pumpera i zainwestowalem w Gaspari Superpumpa250. Patrze na sklad i w sladowych ilosciach jest mono.
Czy mozna brac przez 4-6 tyg superpumpa i potem przez nastepne 4 tyg shock +storm? Czy w ten sposób bede w stanie optymalnie wykorzystac zawarta w tych suplach kreatyne?
przygotowuje sie do kolejnego cyklu dosc skrupulatnie (gdzies kolo polowy lutego bede startowal)
Bez ph sie nie obejdzie i ...
Jak ogulnie wiadomo przed koncem cyklu walimy dobra kreatyne, ale podczas cyklu chialem sobie kupic dobrego pumpera i zainwestowalem w Gaspari Superpumpa250. Patrze na sklad i w sladowych ilosciach jest mono.
Czy mozna brac przez 4-6 tyg superpumpa i potem przez nastepne 4 tyg shock +storm? Czy w ten sposób bede w stanie optymalnie wykorzystac zawarta w tych suplach kreatyne?
Jeżeli laska powie ci że jesteś twardzielem, wyjeb jej. Nie jesteś twardzielem, ty jesteś kurwa niezniszczalny.
Napisano Ponad rok temu
Re: SuperPump250
Powiem Ci ze tez mam podobny problem. Jak cwiczysz 3x w tygodniu to te mono w SP nie powinno Cie nasycic. Wez tez pod uwage ze jak pojedziesz na PH to zadaniem storm'a bedzie dzialanie antykataboliczne tj na podtrzymanie masy po cyklu.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu - prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co polecicie ?
- Ponad rok temu
-