Czerwony mocz - krew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za troskę Panowie ale nerki mam zdrowe. Tak pytam w kontekście jednego artykułu który ostatnio czytałem.
Pozdr
Itosu 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie też nasunęło mi się na myśl, że to może być odwodnienie. A jak z napojami ? Piłeś coś w czasie treningu ?
Kiedyś jak młody głupi byłem to robiłem czasami sobie takie testy ile dam rade zanim padne
Przy normalnym treningu mi się tak nie zdarza. Na codzień uzupełniam płyny, robię przerwy w interwałach itd.
Przypomniało mi się jak wczoraj przeczytałem, że normalnym objawem jest np. wśród zawodników kk którzy podchodzą do testu 100 kumite krew w moczu i się zastanawiałem czy z odwodnienia jest możliwy taki objaw. Zawsze myśalełem, że konieczne jest bycie pogłaskanym goleniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe bo kiedys bylo modne to, że w czasei morderczego treningu zero wody bo to wtedy jest sie hardocorwcem
dokładnie
trenowało się 1 0000 mawaszek na sloncu przy 30 stopniach goraczki bez kropelki wody i co 10 mawaszke krzyczalo sie "bede jak Mas Oyama"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co jak z pupy leci krwawa kupa?
Kolega pyta.
Napisano Ponad rok temu
to ma przesraneA co jak z pupy leci krwawa kupa?
Kolega pyta.
Napisano Ponad rok temu
...
A co jak z pupy leci krwawa kupa?
....
czas zmienić partnera na takiego z mniejszym wackiem
Napisano Ponad rok temu
jak z przygoda Zaorisha
BTW. tak na powaznie moze byc od odwodnienia tez. albo pije wode z kranu
Napisano Ponad rok temu
musialoby to byc naprawde krytyczne, zeby organizm, nie wiem, zmuszony byl uzyc krwii do wydzielenia szkodliwych substancji. a wtedy to juz bys napewno wiedzial, ze jestes odwodniony.
trzeba by dokladnie poczytac o mechanizmach pracy nerek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- raz po uderzeniu nerka w kant sciany na treningu w sekcji
- drugi raz po treningu indywidualnym. zalozylem sobie ze bede robil kata na sloncu latem bez przerwy az padne
w obu przypadkach objaw byl ten sam. pierwsze sikanie totalnie na czerwono (mocny inetnsywny az prawie bordowy odcien). drugie juz bylo w porzadku i nastepne tez
w drugim przypadku nie bylo mowy o uderzeniu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
krew w szczylach true blood jest tylko jak mamy uraz pecherza nerek itp no chyba ze kolczyk w chujka se ktos wstawia... moj ziom mial wypadek na rowerze pekla nerka i przeszczal prawie 2 litry krwi ledwo go odratowali... a ciemny mocz czesto wyglodajacy krwiscie to albi sie narzarles zaduzo burakuw albo malo wogu i wszystie toksyny sa slaborozcieczone
czesto to widac jak mamy goroczke i nic nie pijemy przez np dzien szczyl z zultego robi sie brunatny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
fizjoterapia Poznań
- Ponad rok temu
-
Alveo - Akuna
- Ponad rok temu
-
Dieta proteinowa
- Ponad rok temu