Skocz do zawartości

Zdjęcie

Super Pump 250 plus Monster Mass

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

budo_xox22
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Re: Super Pump 250 plus Monster Mass
a co to są te odżywki co dałeś nie moge ich wygooglować ? Synth 6 i Size one możesz linka podać ?

z tym, że ja rano trenuje to też tak samo mam brać ?
  • 0

budo_mr.skowron
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

BSN SYNTHA 6
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

SIZE ON
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

P.S.
Aptekarz jaki jest sens zalecania takiego dawkowania odżywki przy zerowej wiedzy dotyczącej diety stosowanej przez xox22?
  • 0

budo_silver
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 747 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Combat

Napisano Ponad rok temu

Nie łączy się białka w porcji ze stackiem. :wink: 1,5h przed treningiem posiłek, po godzinie stack i po ok. 15-20 minutach można zaczynać się rozgrzewać, a potem przejść do właściwego treningu.

A jak już ma łączyć SP z SiezON, to niech lepiej sprzeda SP i kupi dwie puchy NOZa (każda ma 50 porcji), to o wiele lepiej wyjdzie i w zalezności od dawkowania może mieć nawet elegancko długi 10-tygodniowy cykl (przy założeniu, że trenuje 3x w tygodniu i bierze w te dni po 2 porcje, a w dzień bez treningu tylko jedną rano na czczo). :wink:

Cena SP&SizeON to ok. 338zł, a 2xNOZ to ok. 240zł.

Edytka: jak nie masz diety, to efekt będzie "chwilowy" - pompa na treningu, przyrost sily, a z końcem cyklu prawie wszystko pójdzie w pizdu.
  • 0

budo_xox22
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co do diety to mam pojęcie, ponieważ ostatnio sporo czytałem i nawiasem mówiąc ją stosuje ;)

ja wstępnie tak sobie rozłożyłem

Dni Treningowe:

przed trenigiem SP po jakieś 30 min odżywa białkowa i w ciągu dnia jeszcze raz

Dni nietreningowe:

Rano na czczo SP plus dwa razy odżywka białkowa.

Do przyjęcia ?

przy czym wiem, że nie możnaw krótkim odstępie łączyć SP z odżywką białkową

a co do tego co polecacię kupie myslę ten zestaw białkowy.
  • 0

budo_silver
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 747 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Combat

Napisano Ponad rok temu

SP przed treningiem i później nic. Dopiero po treningu szejka białkowego albo posiłek.
  • 0

budo_mr.skowron
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

xox22 nie miałem na myśli tego, że Ty nie masz pojęcia o diecie :wink:
Chodziło mi o to, że nie znając Twoich nawyków żywieniowych nieuzasadnione jest polecenie 1,2,5 czy nawet 10 porcji białka. Odżywki są uzupełnieniem diety, nie jej substytutem.

Wg mnie łykanie odżywki białkowej między posiłkami też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Stosuj ją jako dodatek do tych posiłków, które ubogie są w białko.

SP po prostu bierz tak jak piszą na opakowaniu :wink:
  • 0

budo_archi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 466 postów
2
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A w jaki szczególny sposób miałby działać gainer który jest po prostu żarciem w proszku o notabene kiepskiej jakości?

Na chwilę nie wchodź na forum to pojadą z Ciebie, no co za ... :P (to do Gubrina)

Nie działał bo odbierał apetyt i nie widziałem przyrostów masy.
A strasznie ciężko mi idzie nabieranie masy, dlatego trochę gainerów już przerobiłem.
Ostatnio np Mass XXL Treca mnie bardzo pozytywnie zaskoczył stosunkiem jakość/cena.
  • 0

budo_mr.skowron
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Odbiera apetyt jak to przystało na żarcie (mimo, że w proszku) :wink:
A problemów z nabieraniem masy upatrywałbym się w błędach w diecie i zbyt małej nadwyżce kalorii :wink:

Pzdr
  • 0

budo_archi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 466 postów
2
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kolega nie czyta co piszę ;)
To jak to jest, że na tej samej diecie inne gainery ostro dawały radę a ten akurat nie?
Napisałem przecież, że mam porównanie.

Najlepszy gainer jaki jadłem był Universala...smaczniejszy niż shake w McDonaldzie, sycący straszliwie i zaostrzający apetyt. Ale na 119zł za 2 kg to obecnie nie mogę sobie pozwolić.
  • 0

budo_mr.skowron
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Być może zwiększyłeś sporo wagę nie zmieniając przy tym ilości pochłanianych kalorii :wink:
Ewentualnie porównujesz gainery o różnym stosunku zawartych w nich makroskładników...

O ile w przypadku białek wałki na składzie się zdarzają to w przypadku gainerów nie powinny być takie dotkliwe. No chyba, że zawartości białka jest w nich na poziomie kilku % :)

Tak czy inaczej w gainerach nie ma "co" działać. A jeśli w Twoim przypadku odczuwalny był brak "rezultatów" to może rzeczywiście trefny towar. W takim wypadku faktycznie przyznaje Ci rację :wink:

P.S.
Ja po prostu jestem nieco zrażony, bo znam masę dzieciaków którzy wpieprzają śmieci, kupują najtańszego Gainbolica zjadają po kilka porcji, a potem się dziwią, że nie są wielcy jak stodoła :wink:
  • 0

budo_xox22
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 605 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

SP przed treningiem i później nic. Dopiero po treningu szejka białkowego albo posiłek.

tzn. źle tam napisałem. Chodziło mi właśnie po treningu odżywkę białkową. No to już w miare wiem co i jak. A co do tego ile mniej więcej jem białka to różnie ale myślę, że dołączając do diety dwa razy odżywkę białkową będzie dobrze.

A ile taki cykl powinien trwać mnie więcej ? 1.5 miecha np ?
  • 0

budo_kubas§
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 580 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na forach kulturystycznych doradzają ok 6 tygodni

//sorry nie doczytałem i myślałem o kreatynie, odżywki białkowe i inne możesz brać ile chcesz tylko nie przesadzaj z ilościami bo grube gazy można mieć po zbyt dużej ilości białka :) 8)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024