brak motywacji do treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ja juz 2 lata robie sobie przerwe i motywacja jakos nie wraca, wprost przeciwnienajlepiej zadziałała rada kilku forumowiczów z przerwą. więc robię sobie rehabilitację starych kontuzji, obijam się nic nie robiąc po pracy, i czuję jak motywacja powoli wraca...dzięki!!!

Napisano Ponad rok temu
 najlepiej jak np. trener trzyma nad Tobą bat
  najlepiej jak np. trener trzyma nad Tobą bat  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może myślisz o sobie coś w stylu flak/mieczak/nieodpowiedzialny/niesłowny???
Co do wymówek, to dobrą metodą jest zastanowienie się, jakie znajdujesz, by nie iść na trening.
Najlepiej zapisz je sobie i - zaraz obok na kartce - przeprowadz kontrę

np. "jestem zmęczony po pracy" - "leżąc na kanapie nie wypocznę tak dobrze jak ruszając się"
Miej tą listę pod ręką i za każdym razem, jak twój wewnętrzny leń sie odezwie - od razu obalisz jego argumenty. Tylko nie przesadzaj, jak masz 40 stopni gorączki to nie jest to wymówka

Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 KONKURS! do wygranie wejsciówki na konfrontacje sztuk walki KONKURS! do wygranie wejsciówki na konfrontacje sztuk walki- Ponad rok temu 
- 
			 obóz w Krasnobrodzie 2008 obóz w Krasnobrodzie 2008- Ponad rok temu 
- 
			 Czy ktoś wie coś na temat takiej sztuki walki? Czy ktoś wie coś na temat takiej sztuki walki?- Ponad rok temu 
- 
			 Pompki Pompki- Ponad rok temu 
- 
			 Sport-Serwach, producent tatami - Przestroga!!! Nierzetelny! Sport-Serwach, producent tatami - Przestroga!!! Nierzetelny!- Ponad rok temu 
- 
			 trening we własnym zakresie trening we własnym zakresie- Ponad rok temu 
- 
			 rashguard rashguard- Ponad rok temu 
- 
			 mam worek + mam dylemat mam worek + mam dylemat- Ponad rok temu 
- 
			 co to za sztuka walki? co to za sztuka walki?- Ponad rok temu 
- 
			 Pszczyńska Akademia Sztuk Walki. Pszczyńska Akademia Sztuk Walki.- Ponad rok temu