Animal Pak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze kilka lat temu cena odstraszała i wydanie 190 czy nawet 140 zł było zdecydowanie nie do przyjęcia. W tym momencie kiedy Packi chodzą po 85 zł wraz z przesyłką do rąk własnych z polskich sklepów netowych jest to świetna podstawa pod jakikolwiek cykl jak i do włączenia do ciągłej suplementacji. Biorąc 1 dziennie i wiedząc że mamy 44 paczki za 85 zł to łatwo jest sobie policzyć że 2 zł dziennie za produkt o świetnej jakości to nie jest cena wygórowana.
Ja sobie chwale.
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Proszę Cię Bardzo 77zł + wysyłka ( po wpłacie na konto to właśnie 7-8zł )
7 od góry w google jak się wpisze "Animal pak zł"
- Pozdrawiam J.
Ps. Z innych odżywek Universal Nutrion to mogę polecić Zestaw Storm+Shock - Świetne.
Z serii Animala to Pumpa ludzie bardzo zachwalają. Jak skończę Storma i Shocka to odczekam parę tygodni i przetestuje.
Napisano Ponad rok temu
PS- przepraszam za niedokladnosc w wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.aminy.pl/index.php?Content=details&id=623
- Proszę Cię Bardzo 77zł + wysyłka ( po wpłacie na konto to właśnie 7-8zł )
7 od góry w google jak się wpisze "Animal pak zł"
- Pozdrawiam J.
Ps. Z innych odżywek Universal Nutrion to mogę polecić Zestaw Storm+Shock - Świetne.
Z serii Animala to Pumpa ludzie bardzo zachwalają. Jak skończę Storma i Shocka to odczekam parę tygodni i przetestuje.
ten zestaw co mówiśz mi wyszło kosztuje 400 zł prawie 8O ostro są efekty ?
Napisano Ponad rok temu
wpisz "zma sleep".zma jak szukam na google to jest tylko ze podnosi poziom testosteronu i hormonu wzrostu.
efektem uboczny jest gleboki, wspomagajacy regeneracje sen.
Napisano Ponad rok temu
Storm to "tylko" stack bardzo dobrej klasy. Ale trening z shockiem to naprawde sama przyjemność. Czy Siłownia czy Mata to nas roznosi. 1000g opakowanie wystarcza nam na 50 treningów - 20g 20-30 min przed i możemy przygotować się do "niszczenia światów" - Oba środki razem dają fajnego kopa.
Chłopaki eh chłopaki kupując jakikolwiek wynalazek trzeba być świadom że 50-70 % ceny tego produktu to marża sprzedającego. Szukamy tak żeby była jak najmniejsza . Można się biczować i wydawać 400 zł ale to chyba w sklepie w centrum miasta . Na allegro chodzą te zestawy po 250-260zł. A jak ktoś zaglądnie na stronkę do której linka podałem wcześniej to proszę
- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i życie robi się piękne płacąc 209 zł + przesyłkę.
A tutaj w ramach tematu - Zestaw Storm 834 gram + Animal Pak 44 - 190 zł
- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam cykle 8 tygodniowe na krecie i 7-8 tygodni off.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jakie rolki kupic ?
- Ponad rok temu
-
dylematy suplementacyjne ssj7
- Ponad rok temu
-
Pomiar poziomu tluszczu