). Tak się jednak złożyło, że zarówno ja, jak i kumpel, trenujemy sztuki walki - ja MMA a on krav magę. Gdy kibol zamierzył się na mnie śmietnikiem, zastosowałem odruchowo moją ulubioną technikę - czyli wjazd w nogi i obalenie. Oczywiście frajer padł pod moim ciężarem i upuścił ten śmietnik. Usiadłem na nim i kilkukrotnie uderzyłem go w mordę. Wstałem z niego bo widziałem, że jest bezbronny i liczyłem, że odpuści. On jednak był uparty i rzucił się zaraz na mojego kumpla, z którym jednak także nie miał szans. Kolega złapał gnoja od tyłu za kark i obalił go na chodnik. Potem, wspólnymi siłami założyliśmy biedaczkowi na głowę ten śmietnik, z którym się na nas wcześniej rzucił
  ). Tak się jednak złożyło, że zarówno ja, jak i kumpel, trenujemy sztuki walki - ja MMA a on krav magę. Gdy kibol zamierzył się na mnie śmietnikiem, zastosowałem odruchowo moją ulubioną technikę - czyli wjazd w nogi i obalenie. Oczywiście frajer padł pod moim ciężarem i upuścił ten śmietnik. Usiadłem na nim i kilkukrotnie uderzyłem go w mordę. Wstałem z niego bo widziałem, że jest bezbronny i liczyłem, że odpuści. On jednak był uparty i rzucił się zaraz na mojego kumpla, z którym jednak także nie miał szans. Kolega złapał gnoja od tyłu za kark i obalił go na chodnik. Potem, wspólnymi siłami założyliśmy biedaczkowi na głowę ten śmietnik, z którym się na nas wcześniej rzucił  . Śmiechu była co niemiara, ale niestety, bardzo krótko. Zrobiliśmy duży błąd i pozwoliliśmy mu odejść. A on poszedł między bloki i po paru minutach wrócił na czele falangi chyba z dziesięciu kiboli. Tym razem to my nie mieliśmy szans...
  . Śmiechu była co niemiara, ale niestety, bardzo krótko. Zrobiliśmy duży błąd i pozwoliliśmy mu odejść. A on poszedł między bloki i po paru minutach wrócił na czele falangi chyba z dziesięciu kiboli. Tym razem to my nie mieliśmy szans...I ja się pytam - gdzie jest honor takich śmieci?? Co to za sztuka rzucać się w dziesięciu na dwóch?? Nie mogli chociaż po kolei podchodzić??

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

FaceBook
 FaceBook