będe wykończony po treningu SW
ale pomyslalem troche nad tym i zobacze jak bede sie czuł zrobie tak jak mówisz przez 3 tygodnie i jezeli mi bedzie pasowalo to tak zostawie
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wole sie skupic na technice niż na siedzeniu na silowni wole napieprzac w worek godzinami niz ten sam czas spedzic na silowni
Napisano Ponad rok temu
to po pierwsze.Chociaż ja uważam, że siłówka zaraz po zwykłym treningu to kiepski pomysł- przez zmęczenie na siłce dasz nie więcej niż 70% tego na co Cie stać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co drugi dzien, tzn jak? bo by wychodzilo, ze raz 4 razy w tygodniu, a raz 3 :wink:Cwicze na silce 4 razy w tygodniu ( cały tydzien jest otawarta a chodze co 2 dzien)
Nowo mógl bys rospisać to co pisales o martwym podciaganiu i pąpkach na poreczach , jak by to mniej wiecej wygladalo.
Dzieki chlopaki za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skos w góre czy w dół ??zeby klatka byla dobrze wybita proponuje odstawic plaska lawke . Wszystkie cwiczenia ze sztanga i ciezarkami robcie na skosie .Ciezar wzrasajacy do 12 powtozen.Ja tylko tak robie i jest dobrze. Plaska lawke robie od czasu do czas u wycisk zeby sprawdzic sile
Napisano Ponad rok temu
Pewnie chodzi mu o skos w górę. Przy skosie w dół bardziej się garbisz, niż na płaskiej.skos w góre czy w dół ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest taki prawdziwy bol, czy moze takie "zmeczenie materialu"? bo bolec nie powinno i cos robisz zle. ale takie mocne zmeczenie jest normalne.A skoro mowa o martwym. Zauważyłem, że czasami po martwym przez pewien czas lekko mnie bolą plecy w ich dolnym odcinku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest lekki, krótkotrwały ból, jakbyś po prostu długo coś nosił w pozycji pochylonej. Jak wracam do chaty to już nic nie czuję. Najgorzej było jak zaczynałem robić martwy, ostatnio też raz trochę bardziej, jak robiłem martwy tuż po przysiadach, lub jak zrobiłem sobie ostatnio 30 min walki z cieniem, pod koniec już czułem lekkie "nadwyrężenie" w plecach. Nastepnym razem bedę zwracał szczególną uwagę na wypięcie się i zobaczę, czy jest lepiej.to jest taki prawdziwy bol, czy moze takie "zmeczenie materialu"? bo bolec nie powinno i cos robisz zle. ale takie mocne zmeczenie jest normalne.
Napisano Ponad rok temu
hmm niestety, nie powiem ci. ale na swoim przykladzie, nigdy nie bolalo mnie zaraz po, tylko po kilku godzinach dochodzilo mocne zmeczenie.To jest lekki, krótkotrwały ból, jakbyś po prostu długo coś nosił w pozycji pochylonej. Jak wracam do chaty to już nic nie czuję. Najgorzej było jak zaczynałem robić martwy, ostatnio też raz trochę bardziej, jak robiłem martwy tuż po przysiadach, lub jak zrobiłem sobie ostatnio 30 min walki z cieniem, pod koniec już czułem lekkie "nadwyrężenie" w plecach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
off top( nie chcem zakladac nowego tematu)
ma może ktoś jakieś zestawy treningowe , ćwiczenia, cokolwiek z katlebelsami bo by mi sie przydało cos w tym stylu bo obecnie mam dostep i chcial bym to wykożystać
Pozdrawiam
MAVERIC
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu