Jeszcze może jedno należało by uwypuklić.
Pan Artur Krakowiak pisze:
Cypis tyle tu rozkminiasz, a w PZMT uderzasz w gong. Ty w kadrze na ME w Zgorzelcu -54 kg ?To jakaś paranoja. Ja mam 14 latka w tej wadze w klubie, który ...
Zabieraj gong i zapraszam na Puchar Krakowiaka na jesień w Bydgoszczy. Wyjdziesz z 14 latkiem 5 razy 3 czy nie wyjdziesz? Ale napisz konkretnie TAK czy NIE.
Próbowałem odszukać startów tego Pana w Muay Thai, ale nie udało mi się. Jeśli takowe były, to proszę jakie sukcesy odnotował. Tylko nie mówmy o Turniejach Pierwszego Kroku. Przecież ten Pan swoje już przećwiczył.
Pana wypowiedzi Panie Arturze, świadczą o tym, że Pan nieźle się poobijał w Muay Thai.
Jest z Pana niezły cwaniak w swoich wypowiedziach, więc dlatego, że jest Pan całkiem jeszcze młody, to założę się, że podejmie się Pan przygotowań i startu na zasadach Muay Thai w PZKB lub PZMT na zawodach ogólnopolskich, a może nawet międzynarodowych. Inne organizacje dopuszczalne oczywiście również. Pisanie o sparingach Muay Thai, które Pana najbardziej rozwinęły, jest śmieszne. Oczywiście teraz mogą się pojawić kontuzje, problemy rodzinne itd, itp. Nie przynależy Pan do PZMT lub PZKB, to proszę o podanie konta, a opłacę Panu członkostwo. Nie chce Pan przynależeć, to proszę sie zwrócić do jednego z zrzeszonych Klubów, a pewnie pomogą.
Jeśli ma Pan tak wielką gębę, to proszę teraz poprzeć tą gębę sercem.
Prosimy o pokazanie, że Pan nie jest porażką i paranoją Muay Thai.
Cypis młody już nie jest (wybacz Cypis hehe), jest trenerem, a nie boi się walczyć z chłopakami, którzy mogliby być jego uczniami. Mówię "nie boi się", ponieważ bycie trenerem zobowiązuje.
Cypis, ja wiem, że próbujesz być ostatnim sprawiedliwym, nawet jak na klatę Ci nasrają, ale u mnie masz szacuneczek dlatego, że niektórzy trenerzy boją się w dupę dostać, więc nie startują, i "gadają" o walce MT, jak ślepy o kolorach.
Co do ME, to zgadzam się, walka była bardzo dobra, bo myślałem (przykro mi:)), że dostaniesz niezły oklep ... no i troszkę Judo tam widziałem
Jeśli faktycznie Pan Krakowiak odnosił jakiekolwiek sukcesy w MT, to wycofuję swoje słowa.