Skocz do zawartości

Zdjęcie

Strona instruktora BAS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Re: Strona instruktora BAS

...jadka...

gwoli ścisłości to "jatką"
  • 0

budo_dublet1
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 291 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Combat

Napisano Ponad rok temu

:oops: sorki z
rzeczywiscie strzelilem byka!
jak bylem 1996roku we Wlosciejewkach,to jednym z intruktorow byl jeden z at z Wroclawia i twierdzil,ze REDUTA to totalna porazka mlodych i odbije sie to tez na starych...
po ich minie i rozmowie z nimi to twierdz,ze duzo zawdzieczaja dr.A.Brylowi...
Zreszta mam stary program na VHS,gdzie w koncowych napisach zolnierze 56KS dziekuja doktorowi....
Osobiscie znam jednego eks zolnierza zawodowego z 56KS,ktory pozytywnie wypowiada sie o doktorze...
  • 0

budo_kwiat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 979 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dublet1 nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Czy film "Treningi III" ze strony, której adres podałem wcześniej przedstawia trening street boxingu. Proszę odpowiedz.
  • 0

budo_dublet1
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 291 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

8) zalezy kto prowadzi trening i zalezy dla kogo,ale metodyka treningu jest taka.
osobiscie jak prowadzilem zajecia ze znajomymi policjantami z KPP to mniej bylo na poczatku sparingow,a wiecej technik i patentow na zakonczenie w parterze. :wink:
  • 0

budo_dublet1
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 291 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:D chociaz i w takiej grupie trafil mi sie jeden oszolom(podobo zapasnik)
ktory chcial mi za wszelka cene skrecic kark,ale niestety otrzymal lekcje pokory.
powiem wam szczerze,ze czytajac niektory teksty na forum mozna sie wiele cennych rzeczy dowiedziec i poszerzyc horyzonty.ja osobiscie bralem udzial w stazach ESDS i mile je wspominam.... :lol:
  • 0

budo_kwiat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 979 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To w końcu jest to trening street boxingu czy nie jest?
  • 0

budo_kajtek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 328 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Panowie!
jak się czyta większość postów w tym termacie to jest to ni mniej ni więcej tylko takie ogólnie PIEPRZENIE KOTKA ZA POMOCĄ MŁOTKA - nic nie wnoszące oprócz jedynie głupiego reklamowania tzw.street boxingu i doktora ,który jak się wydaje -wraz ze swym wiernym "teamem" na siłę usiłuje podtrzymać swą dawno już zgasłą gwiazdkę...
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Panowie!
jak się czyta większość postów w tym termacie to jest to ni mniej ni więcej tylko takie ogólnie PIEPRZENIE KOTKA ZA POMOCĄ MŁOTKA - nic nie wnoszące oprócz jedynie głupiego reklamowania tzw.street boxingu i doktora ,który jak się wydaje -wraz ze swym wiernym "teamem" na siłę usiłuje podtrzymać swą dawno już zgasłą gwiazdkę...

twierdzenie samosprawdzające

:) :) :) :) :)
  • 0

budo_kwiat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 979 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja to chciałem podyskutować na temat zawartości technicznej street boxingu, stąd moje pytanie. System może być ciekawy. A marketing..... do mnie nie trafia ten sposób reklamy.
  • 0

budo_kubuś puchatek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4530 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tego typu systemy za proste w swojej metodyce - ustawia Was legendarny instruktor i... nagle daje jednemu w morde. Ten pada i nie jest zdolny do kontynuowania walki. A legendarny instruktor mowi - ze zawsze trzeba byc czujnym i liczy sie psycha...

K_P
  • 0

budo_dealer
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1692 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

To jak legendarny nadtrener Krzysztof S., ktory mawia, ze krav maga jest nieprzewidywalna... :D
  • 0

budo_dublet1
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 291 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:twisted: ja myslalem,ze na takim powaznym forum sa powazni i dorosli ludzie.
z tego co piszecie,to nawet nie wiadomo co uwazacie za combat.samo to slowo oznacza walke, a nie cieple kawalki i energi oraz innych cudach tego swiata.
prawda jest taka,ze piszecie o tematach o ktorych nie macie zadnego pojecia i nawet nie znacie teamu doktora,a wypowiadacie sie o nim
:!:
  • 0

budo_email
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 874 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dublet, raczej każdego śmieszy ta legenda, którą niepotrzebnie podtrzymujesz. To działało na psychikę, gdy ludzie mieli lat naście i z wypiekami oglądali Wejscie Smoka i inne Seagale.
Jakby mi trener dał w morde z nienacka, to bym wstał i spróbował mu oddać, choćby kijem.
Śmieszne jest to, że niektórych to podnieca.
Oraz to, że nie ma znaczenia jaki to combat a raczej, jaki trener. Doktor z mitów jakiś czas temu przeszedł do bajek.
  • 0

budo_kwiat
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 979 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dublet1 napisz coś o zawartości technicznej systemu street boxing.
Kiedyś na forum combat zadałem takie pytanie trenerowi, który stworzył system combat w oparciu o techniki m.in. taekwondo. Dostałem bardzo fajną odpowiedź i stwierdziłem, że system jest bardzo interesujący.
  • 0

budo_kajtek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 328 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To jak legendarny nadtrener Krzysztof S., ktory mawia, ze krav maga jest nieprzewidywalna... :D

można np bąka puścić w czasie akcji
  • 0

budo_kajtek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 328 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie obraź się Dublet ale tzw."team" doktora to ludzie najwyraźniej nie mający dobrze pod kopułą zważywszy jakiś działań potrafią się dopuszczać aby tylko udowodnić sobie ,doktorowi i komu tak się tylko da-co są warci (i jak tu było pisane-łapiąc i wpieprzając na wpół surowego królika i przechodzą jakieś tak "psychodołki")A takie ćwiczenia fizyczne jakie są opisywane przez doktora w jego książeczkach to terapia wstrząsowa dla psychicznie chorych niemal żywcem wzięta ze średniowiecza.
A poza tym nie próbuj tu nikomu wmawiać,że nikt nie ma pojęcia o tym czy o owym.Jeśli ci coś na tym forum nie odpowiada to nikt ciebie tutaj nie trzyma.
Możesz nie wymieniać postów z maluczkimi,a np.korespondencję z doktorem i resztą"teamu"...być może tam jest twoje miejsce
  • 0

budo_kajtek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 328 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tego typu systemy za proste w swojej metodyce - ustawia Was legendarny instruktor i... nagle daje jednemu w morde. Ten pada i nie jest zdolny do kontynuowania walki. A legendarny instruktor mowi - ze zawsze trzeba byc czujnym i liczy sie psycha...

K_P

takie systemy są bardzo proste bo zostały stworzone po to aby jak najszybszej je opanować....a całą obwolutę,"filozofię" czy legendę dorabia się na takich akcjach jak opisał Kubuś Puchatek
  • 0

budo_zwierzu
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 472 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

:oops: sorki z
rzeczywiscie strzelilem byka!
jak bylem 1996roku we Wlosciejewkach,to jednym z intruktorow byl jeden z at z Wroclawia i twierdzil,ze REDUTA to totalna porazka mlodych i odbije sie to tez na starych...
po ich minie i rozmowie z nimi to twierdz,ze duzo zawdzieczaja dr.A.Brylowi...
Zreszta mam stary program na VHS,gdzie w koncowych napisach zolnierze 56KS dziekuja doktorowi....
Osobiscie znam jednego eks zolnierza zawodowego z 56KS,ktory pozytywnie wypowiada sie o doktorze...

1996rok to "zamierzchłe" czasy dla tzw combatów i sztuk walki w Polsce.Wystarczy obejrzeć szkoleniową broszurkę Bryla wydaną mniej więcej w tamtym okresie.Jak na tamten czasy to rzeczywiście są "odkrywcze"techniki,ale na czas obecny to juz nikogo to nie zafascynuje
  • 0

budo_dublet1
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 291 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

8) panowie,ale jak naj bardziej bas jak i street-boxing sa prostym w nauczaniu systemami walki,ktore polegaja na eliminacji napastnika i tyle.
cala obwolute tworza ludzie,ktorzy nie maja zielonego pojecia o realnej walce.
a co do mojej obecnosci na tym forum to bede jak najbardziej komentowal wypowiedzi ludzi,ktorzy wypowiadaja sie na temat teamu doktora a nie poznali ich bezposrednio.
8)
  • 0

budo_tedo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 988 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

Dubel, bubel czy jak Ci tam, nic nie wnosisz do tematu, brak rzeczowych odpowiedzi, a właściwie brak jakichkolwiek odpowiedzi powoduje że nikt Cię nie będzie słuchał i brał na poważnie!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero wróciłem :) i nie mogłem pisać. Na moje pytania nadal nikt nit odpowiedział.
Pozdrawiam!!!!!!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024