Ile macie wzrostu i ile ważycie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez mam 13%, ale czy ponizej 10% jest zdrowe? Organizm chyba tez potrzebuje tkanki tluszczowej.13% docelowo chcialbym ta sama wage, ale <9%.
Napisano Ponad rok temu
Tez mam 13%, ale czy ponizej 10% jest zdrowe? Organizm chyba tez potrzebuje tkanki tluszczowej.13% docelowo chcialbym ta sama wage, ale <9%.
Nie jest zdrowe ale fajnie wygląda :wink:
Jak odtłuściłem się przed ostatnimi zawodami (nie wiem jak bardzo nie potrafię tego mierzyć a wagi które to mierzą nie są miarodajne) to natychmiast dorwała się do mnie jakaś infekcja i nie było zbyt fajnie...
Napisano Ponad rok temu
dla mezczyzn ryzyko zaczyna sie <5%Tez mam 13%, ale czy ponizej 10% jest zdrowe? Organizm chyba tez potrzebuje tkanki tluszczowej.13% docelowo chcialbym ta sama wage, ale <9%.
Napisano Ponad rok temu
ja bym zgadywal, ze to przez metode odtluszczenia, a nie samo odtluszczenie :wink:Jak odtłuściłem się przed ostatnimi zawodami (nie wiem jak bardzo nie potrafię tego mierzyć a wagi które to mierzą nie są miarodajne) to natychmiast dorwała się do mnie jakaś infekcja i nie było zbyt fajnie...
nie widze zwiazku z wiekiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i wszystkie zarazy, ktore alkohol zabijal nagle mogly sie rozwijac :wink:po prostu przestałem pić alkohol.
ale serio, wszedzie gdzie czytam pisza, ze dla mezczyzn dopiero <5% jest niezdrowe. tak naprawde potrzbeny jest tylko ten tluszcz co chroni organym, rozpuszcza witaminy i inne fukcje wewnetrzne.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
wiesz, po to wymyslono cieple ubrania i odziez termiczna :wink:no bez przesady, troche tluszczyku nie zaszkodzi, my nie murzyni na rowniku ze tam slonko przygrzewa, my w klimacie zimnym wiec troche tluszczu trzeba
pzdr
ja bym chcial byc na "single digits" po prostu, 9.99 by mi wystarczylo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
198/126 i ciagle idzie w gore
Gabaryty to Ty masz
Napisano Ponad rok temu
No, wreszcie ktoś moich gabarytów !174/75
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może ważyłeś się wieczorem po sporej kolacji?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
narty vs snowboard
- Ponad rok temu
-
Tabliczka czekolady
- Ponad rok temu
-
o kolanach raz jeszcze - bez kontuzji