babacia-power
Napisano Ponad rok temu
no i mozna sie zastanawiac, czy to aby na pewno ma sens? czy przypadkiem nie daje niepotrzebnie starszym ludziom falszywego poczucia bezpieczenstwa, ktore moze sie obrocic przeciwko nim?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem jak najbardziej za... Nie dość, że babcie mogą poćwiczyć co jest dobre dla ich zdrowie to jeszcze zwiększają swoje szanse na to, żeby jakoś sobie poradzić w sytuacji kryzysowej:
"Zajęcia przynoszą efekty. Jedna z jego uczennic dzięki lekcjom poradziła sobie z dwoma napastnikami, którzy chcieli wyrwać jej torebkę. - Poszła na policję, bo obawiała się, że coś im zrobiła"
zapewne gdyby kolesie wiedzieli, ze babcia cokolwiek potrafi zupełnie inaczej by do tego podeszli i babcia nie miała by szans, a tak wykorzystała element zaskoczenia...
Także jak mówiłem, jestem za..
... ale pod warunkiem, że nie wciska sie kitu o tym, że po miesięcznym szkoleniu mogą w nocy o połnocy zapuszczać sie w najciemniejsze zakamarki dzielnicy... że mogą spuścić łomot każdemu dwudziestolatkowi itp.
Nauka wykorzystania elementu zaskoczenia i nauki radzenia sobie tak, wciskanie kitu - nie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dlaczego brazylijskie jiu-jitsu jest NAJ?
- Ponad rok temu
-
Czy alkohol oslabia?
- Ponad rok temu
-
Karate Kyokushin i Taekwondo ITF
- Ponad rok temu
-
Jaki styl wybrac jesli ...
- Ponad rok temu
-
Czy jesteś prawdziwym grapplerem ?
- Ponad rok temu
-
mały problem wojownika
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej
- Ponad rok temu
-
"specjaliści" na vortalu
- Ponad rok temu
-
Kolega Mistyk ma problemy egzystencjonalne!
- Ponad rok temu
-
Jakie są najskuteczniejsze sztuki walki?
- Ponad rok temu