Jaki styl wybrac jesli ...
Napisano Ponad rok temu
Chce zaczac trenowac MA i chce abyscie mi doradzili jaki styl wybrac jesli podoba mi sie glownie sztuka walki Neo z filmu Matrix oraz Jet'a LI.
Prosze sie nie smiac i oczywiscie nie chodzi mi od bieganie po scianie i przeskakiwanie budynku 50m jak to robil Neo
Pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak poza tym to było
Napisano Ponad rok temu
Jakbyś spytał o sztukę walki postaci sub-zero
eee... polar-do? mastercook-jitsu?
Napisano Ponad rok temu
W 3 czesciach
Napisano Ponad rok temu
W Matriksie zasadniczo też sportowe wushu, uczył ich specjalista od filmów hong kongu, też sztuki walki w tym żadnej nie ma.
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Chce zaczac trenowac MA i chce abyscie mi doradzili jaki styl wybrac jesli podoba mi sie glownie sztuka walki Neo z filmu Matrix oraz Jet'a LI.
Prosze sie nie smiac i oczywiscie nie chodzi mi od bieganie po scianie i przeskakiwanie budynku 50m jak to robil Neo
Pozdrawiam 8)
Możesz sprecyzować? Chcesz się nauczyć fajnych, pokazowych kopnięć, salt i tak dalej, czy chcesz nakopać dziesięciu kolesiom na raz?
Napisano Ponad rok temu
A powazna odpowiedz: znajdz jakakolwiek sensowna szkole sztuk walki w Twoim miescie i zapytaj instruktora to samo pytanie. Prawdopodobnie otrzymasz odpowiedz polaczona z prezentacja kontr - technik latajacych kopniec i super-wygibacowych-kopniec, ktora uswiadomi Ci roznice miedzy swiatem filmowym, a realna walka.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
yyy ale po co kopnięcia, przecież broń mieli, nie lepiej z tego wziąść przykład? :wink:Możesz sprecyzować? Chcesz się nauczyć fajnych, pokazowych kopnięć, salt i tak dalej, czy chcesz nakopać dziesięciu kolesiom na raz?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jet Li trenował Wu Shu.Witam,
Neo - z tego co kojarzę choreograf Matrixowy głównie zajmował się chyba KF, ale sztuka walki pokazana w filmie nie została
to o co Ci chodzi?Prosze sie nie smiac i oczywiscie nie chodzi mi od bieganie po scianie i przeskakiwanie budynku 50m jak to robil Neo
Napisano Ponad rok temu
oj chyba większym problemem były by sterowniki niż dziurya masz specjalna dziure zeby przez kabel nawkladac ci odpowiednich umiejetnosci?? bez tego ani rusz
pzdr
Napisano Ponad rok temu
oj chyba większym problemem były by sterowniki a nie dziury
ściągnąć z netu, zcrackowac i beędzie działać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ewentualnie potrenowac dodatkowo parkur
Napisano Ponad rok temu
Jet Li trenował Wu Shu.
Sportowe Wushu. Tzn. tradycyjne może też, kto go tam wie, na filmach tego nie widać
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej nie pisze że chce nap... 10 chłopa albo na ustawki :-)
Napisano Ponad rok temu
Zgłoś sie do mnie na PW lub gg 2820096 :wink:
ps. widze, że jesteś z Rzeszowa - jest tam parenaście osób, które się tym zajmują.
Napisano Ponad rok temu
eee... polar-do? mastercook-jitsu?
hehehehehehe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy jesteś prawdziwym grapplerem ?
- Ponad rok temu
-
mały problem wojownika
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej
- Ponad rok temu
-
"specjaliści" na vortalu
- Ponad rok temu
-
Kolega Mistyk ma problemy egzystencjonalne!
- Ponad rok temu
-
Jakie są najskuteczniejsze sztuki walki?
- Ponad rok temu
-
urodzeni zwycięzcy?
- Ponad rok temu
-
Siłownia + SW (Jakie proporcje ??)
- Ponad rok temu
-
Badania lekarskie przed zawodami
- Ponad rok temu
-
Praca w ochronie a walka