TOYODA W POLSCE ! ! !
Napisano Ponad rok temu
Zajęcia będą prowadzić : Edvard Petkov Germanov 5 dan Aikikai (President and Chief Instructor of the Bulgarian Aikido Association) oraz Stephen Tatsuo Toyoda 3 dan Aikikai(President of AAA/AAI, repsected son of Fumio Toyoda sensei) .
Wszystkie potrzebne informacje znajdują się na stronie internetowej :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale Seminaria .
ZAPRASZAM SERDECZNIE
POZDRAWIAM
Artur Barzowski 602 581 392
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Niewiarygodna technika oraz plynnosc .
Napisano Ponad rok temu
Mialem okazje i zaszczyt cwiczyc i z Fumio daaawno temu .
To były na prawdę piękne czasy!!! Wielka szkoda, że tak szybko odszedł ... Arbarz, w którym roku byłeś na stażu z Fumio Toyoda sensei, może masz jakieś fotki z tego okresu?
i ze Steaven'em na obozie letnim Aikido pare dobrych late temu jak jeszcze nie posiadal stopnia Dan.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mialem okazje i zaszczyt cwiczyc i z Fumio daaawno temu ...
Poza tym dowiedziałem się, że Twoja przygoda z aikido Arbarz zaczęła się mniej więcej ... jesienią 2002 :twisted: Tak więc mogłeś dostąpić zaszczytu ... co najwyżej obejrzenia jakiegoś archiwalnego materiału wideo ze stażu z Fumio Toyoda Shihan Oj, kłamczuszek, kłamczuszek i to podobno już z czarnym pasem! Nie ładnie "sensei"
Napisano Ponad rok temu
Hmm , nie warto odrazu mowic o klamstwie . Mozna sie poprostu zapytac .
Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
mod onPisze , jako przedstawiciel mojej sekcji . Moze ten tekst nie napisalem ja , jako Arbarz ? Tekst zostal wklejony poprzez członka mojej sekcji , ktory nie posiada konta na Vb .
Pozdrawiam .
Jesli pozwalasz komus pisac ze swego konta, to jest to formalnie zakazane przez regulamin. I odpowiadasz za to co on wypisuje. Wiec na drugi raz pomysl dwa razy zeby taka sytuacje sie nie powtorzyla.
mod off
Napisano Ponad rok temu
mod onPisze , jako przedstawiciel mojej sekcji . Moze ten tekst nie napisalem ja , jako Arbarz ? Tekst zostal wklejony poprzez członka mojej sekcji , ktory nie posiada konta na Vb .
Pozdrawiam .
Jesli pozwalasz komus pisac ze swego konta, to jest to formalnie zakazane przez regulamin. I odpowiadasz za to co on wypisuje. Wiec na drugi raz pomysl dwa razy zeby taka sytuacje sie nie powtorzyla.
mod off[/quote
ta osoba wklejala to przy mnie , nikt nie posiada hasla do mojego Szczepciu .
Napisano Ponad rok temu
Mozna sie poprostu zapytac ...
Przecież właśnie tak zrobiłem ... miesiąc temu Mogłeś wrzucić jakieś małe sprostowanie, że to nie chodził o Ciebie Poza tym mogłeś pomóc koledze w założeniu własnego konta.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Mialem okazje i zaszczyt cwiczyc i z Fumio daaawno temu i ze Steaven'em na obozie letnim Aikido pare dobrych late temu jak jeszcze nie posiadal stopnia Dan.
Tu jest jak byk napisane "arbarz" żadnego innego podpisu nie ma.
arbarz napisał że ćwiczył, a jak mu się zarzuca, że kłamie to tworzy wirtualne postacie co to cwiczyły ale się nie podpisuja.
Napisano Ponad rok temu
Proponuje zajac sie treningiem , a nie bawic sie w detektywa i mnie "przeswietlac " .
Tak czy inaczej zapraszam na seminarium .
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...ghlight=#938049
Sato Sensei jednak nie było!!! Oczywiście zdarzają się sytuacje losowe i nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem, ale mimo wszystko powinieneś był umieścić jakieś sprostowanie i uprzedzić, że są "drobne" zmiany Właśnie z tego powodu ja nie wziąłem udziału w tym obozie i byłem mocno rozczarowany. A gdyby ktoś tak np. przyjechał z drugiego końca Polski Wiem, że zaraz będziesz się tłumaczył, że to nie nie Ty pisałeś, i że w ogóle Ty to nie jesteś Ty, i że masz rozdwojenie osobowości ... Moim zdaniem takie podejście świadczy o kompletnym braku profesjonalizmu i lekceważącym podejściu do czytelników tego forum.
Napisano Ponad rok temu
.
Zapraszam na Seminarium i Oboz Letni .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - ulotka obozu .
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Pascalem Durchon, 5-6.I.2008
- Ponad rok temu
-
ukemi - przeróżne
- Ponad rok temu
-
Co o tym myślicie?pomóżcie