6 Weidera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czwiczenia na saplanie tluszczu + dieta robia rzezbe.
czwiczenia na miesnie brzucha nie sa cwiczeniami na spalanie tluszczu.
Napisano Ponad rok temu
Mięsni brzucha nie ćwiczy się ciągle tymi samymi ćwiczniami bo nie dają one po pewnym czasie żadnych efektów.Do tej pory wykonywałem jedynie dobrze znane brzuszki, nożyce i podobne ćwiczenia,
Wystarczy zmieniać ćwiczenia.
A ten Weidera to raczej dla początkujących, którym brak kreatywności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ty cwiczyles?
Napisano Ponad rok temu
metr? ile ty masz wzrostu? przeciez ze stojaka to masz wzrost+dlugosc rak. ja staje jakies 2m od sciany, a i tak nie dojezdzam do koncowej pozycji.STaje jakis metr od sciany-podjezdzam i z powrotem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nooo... bo tak jest do tego jesli zle plecy ulozysz to czuc glownie dolny odcinek plecow.no tak, czepiaj sie slowek w morde no.. Lepiej powiedz czy tez nie mas ztakiego uczucia ze caly swoj ciezar opeirasz na tym kolku?
trzeba sie skupic, zeby dobrze miesniami brzucha i plecow pracowac. a rece po prostu trzymac prosto, o starac sie nimi nie ciagnac do gory przy wstawaniu.
Napisano Ponad rok temu
Pashunio ile ci zajelo zanim zrobiles kolko ze stania? Ja robie 30 pod rzad z kleku i powoli zaczynam sie przymierzac do cwiczenia ze stania. STaje jakis metr od sciany-podjezdzam i z powrotem. Mam chyba zla technie jdnak, bo caly ciezar jakbym opieral na raczkch kolka- boje sie w koncu sie zlamie a ja polece na pysk
Jak ty cwiczyles?
Jakieś 4 tygodnie. W moim przypadku barierą był kręgosłup. Kluczem jest odpowiednie ułożenie odcinka lędźwiowego. Tyłek musi być lekko wypięty w górę.
Przygotowywałem się tak: rolowałem koc i klękałem na nim. Za każdym razem koc delikatnie przesuwałem w kierunku stóp (kolana coraz dalej w powietrzu).
Pełny rozjazd do podłogi robiłem już po 2 tygodniach, ale od razu odbijało się na kręgosłupie. Potrzebowałem kolejnych dwóch, żeby wzmocnić i teraz już idzie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BCAA + ??
- Ponad rok temu
-
monitor akcji serca (amatorski)
- Ponad rok temu
-
Urazy i postępowanie
- Ponad rok temu