Szok
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pierwsze pytanie które mi sie nasuwa to o co poszlo ale to przeciez niewazne i taki nie zwróci zycia temu chłopakowi....
Ciekawy jest temat ochroniarzy - rzeczywiscie przy takiej liczbie uczestników musi być wiecej ochroniarzy jest nawet przelicznik Jak robilem koncert i spodziewalismy sie ok 300 ośób to musielismy miec 12 ocgroniarzy i tak było Nie rozumielem wtedy tego ale teraz popieram Lepiej wiecej zaplacic za ochrone Moze wieksza liczba ochronarzy odstraszylaby potencjalnych atakujących. Chociaz moze jest to tylko nadzieja ze tak by bylo Brak mi slów
Napisano Ponad rok temu
a to ze zabil go podczas bojki - to jest jeszcze bardziej pokrecone bo musial mu niezle dowalic.. a co robili wtedy ludzie w kolo...???
Napisano Ponad rok temu
Władze klubu ewidentnie nie wywiązały się ze swojego obowiązku zapewnienia bezpieczeństwa imprezy i mam nadzieję, że za to bekną a buda zostanie zamknięta .
No i oby dopadli tego kolesia i go wsadzili do paki na dobre.
Napisano Ponad rok temu
Z tymi kamerami to jest różnie, nie zawsze są tam gdzie trzeba i nie zawsze sfilmują to, co trzeba. Wiem coś o tym.kamery
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kamery
To nie Anglia, coraz więcej kamer, ale głównie nad kasami, żeby obsługa nie kradła.
Co do ochrony, 3 zł na godzine dostają, pracują po 16h na dobę (na bramce może inaczej, ale cudów nie ma) - ufa ktoś ochronie? Kierowcy mają limit godzin jazdy, bo mogą kogoś zabić jak przysną, a od ochrony życie też zależy.
Napisano Ponad rok temu
co do braku kamer - to dla mnie porazka.. jakbym byl wlascicielem klubu albo innej budy gdzie przychodzi bydlo i moze zrobic zadyme (a ja potem musze udowodnic ze nie jestem oslem i to oni zaczeli) to jednak zalezalo by mi na bezpieczenstwie i wydalbym jednorazowo te pare tys zl na sprzet i spal pozniej spokojnie ("nocne" kamerki + rejestrator - zestaw 8 szt kosztuje na allegro jakies 4 000 zl)
poza tym ze w miejscu gdzie sa widoczne kamerki to sadze ze bydlo sie 2x zastanowi zanim zrobi burde (albo tam nie przyjdzie) - bo bedzie wiedzialo ze nagrywaja ich caly czas wiec nie uciekna od odpowiedzialnosci.. (ani z klubu - bo zadyma w srodku = zamkniecie drzwi do czasu przyjazdu policji)
Napisano Ponad rok temu
szkoda chłopaka..[*]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaczynam sie nie dziwic juz moim rodzicom ktorzy przy kazdym wyjsciu na nocna impreze najchetniej chcieli by bym do nich dzwonil co godzine z odpowiednim meldunkiem :?
mam nadzieje ze zlapal tego gnoja
dla takich najlepsza resocjalizacja to praca przy kamieniołomach dzien i noc
Napisano Ponad rok temu
anjin, ano bywają i tacy i bardzo możliwe, ze to jeden z nich, al eja sobie tak lubię poteoretyzować
Zastanówcie się, czy w ulicznym starciu, gdzie w gre wchodzą emocje i adrenalina, a także często alkohol ograniczalibyście niebezpieczne techniki? może wielu z Was jest na tyle opanowana, że nie zrobiłaby tego, ja nie sądzę, że w takim momencie myślałbym o tym, że głową, kolanem, czy łokciem mogę zrobić krzywde, tylko działały by odruchy. Oczywiście nie mówie o skrajnie niebezpiecznych technikach na krtań, oczy, czy inne wrażliwe punkty. Myślę właśnie, że tak mogło być w tym przypadku, a koleś który zabił nie musiał być wcale psychopatą, który zakatował dzieciaka, chociaż oczywiście mogło być i tak...
Napisano Ponad rok temu
co do braku kamer - to dla mnie porazka.. jakbym byl wlascicielem klubu albo innej budy gdzie przychodzi bydlo i moze zrobic zadyme (a ja potem musze udowodnic ze nie jestem oslem i to oni zaczeli)
Tylko, że jak się nie zapewnia w klubie odpowiedniej ochrony, dzieją sie tam rzeczy których lepiej nie mieć na kamerze. To właściciel woli sypnąć kilkoma fałszywymi/ubarwionymi zeznaniami niż rozliczać się z obrazu kamer, które może mogłyby mu więcej krzywdy zrobić.
Napisano Ponad rok temu
To nie Anglia, coraz więcej kamer, ale głównie nad kasami, żeby obsługa nie kradła.
Co do ochrony, 3 zł na godzine dostają, pracują po 16h na dobę (na bramce może inaczej, ale cudów nie ma) - ufa ktoś ochronie? Kierowcy mają limit godzin jazdy, bo mogą kogoś zabić jak przysną, a od ochrony życie też zależy.
Z tymi ludzmi na kasach chyba nie jest tak Tam sie ostro zapieprza nie ma czasu na kradziejstwo
Tu tez sie zgadzam ochrona dostaje 3 zł ( Sprawdzone informacje ) a wiecie dlaczego?? Bo firma w przetargu dala najnizsza cene Co z tego ze to sa dziadki albo panowie z brzuchem ??
Ochrona to ochrona i basta Smiac sie chce Na jednych Juwenaliach u mnie ochroniarz pil piwko ze studentami Zero odpowiedzialnosci
Z innej beczki
Na bramce w klubie bramkarz dostaje ok 100 zł Teraz stawki ida ku górze czasem jest 120-150 zł ale to rzadko
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Opowiem Ci scenke z pubu londynskiego. Zamykaja pub, o czym w kulturalny sposob informuje pracownik ochrony. Ludzie zaczynaja wychodzic. Leje. Ciemno. Nagle w wejsciu zwala sie pijana do nieprzytomnosci 100kg Angielka. Lezy w kaluzy i cos zawodzi. Pracownik ochrony zatrzymuje ruch, organizuje pomoc nawalonej lasce, a piewszy komunikat jego przez radio brzmial: "Pani sie zle poczula. Czekam na pomoc. Dziekuje". To mowi 2m 140 kg facet zdaje sie z Samoa, nienagannie i przepisowo ubrany. Wyobrazasz sobie komentarz i oragnizacje pomicy, w wydaniu polskiego osilka?
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kanar jak zlotowa?
- Ponad rok temu
-
Akcja pod sklepem
- Ponad rok temu
-