Szok
Napisano Ponad rok temu
Bylismy w Londynie na paru imprezach i naprawde czulem szacunek do ochrony bo raz ze byli solidnie zbudowani dwa ze nie czekali tylko komu by tu przylutować
Jednak musze stwierdzic ze jest jedna wazna rzecz która decyduje czy na imprezie jest bezpiecznie Nazywa się to "kulturą zabawy" Niestety w Polsce tego nie ma bo wszyscy przychodza do klubu jak na wojne Wczoraj bylem na imprezce i widzialem jak ludzie łypia na siebie zeby w bezposredni sposób ukazać swoje "męstwo" Szczerze mnie to zaczyna meczyc na polskich imprezach Nie wiem czy macie podobne odczucia ??
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ty chodzisz na imprezy? :roll:Jednak musze stwierdzic ze jest jedna wazna rzecz która decyduje czy na imprezie jest bezpiecznie Nazywa się to "kulturą zabawy" Niestety w Polsce tego nie ma bo wszyscy przychodza do klubu jak na wojne Wczoraj bylem na imprezce i widzialem jak ludzie łypia na siebie zeby w bezposredni sposób ukazać swoje "męstwo" Szczerze mnie to zaczyna meczyc na polskich imprezach Nie wiem czy macie podobne odczucia ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj byly takie dziwne akcje ( sobota ) a bylem tez w piatek w tym samym klubie i bylo super Normalni ludzie kulturka itd Dodam ze w tym klubie nie ma klasyczej ochrony w postaci karków tylko tacy normalni kolesie Siedza sobie przy wejsciu i walą w ch..ja Nawet nie przeszukują gdy wchodzisz A nie daj boze jakas bitka w srodku to by chyba przybiegli na próżno Coz kwestia podejscia do klientów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kanar jak zlotowa?
- Ponad rok temu
-
Akcja pod sklepem