Powrót do formy
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A co na to znachor (lekarz)? Kontuzje mają to do siebie, że jak ich porządnie nie wyleczysz, to pod odnowieniu się możesz pauzować 2x dłużej albo i dożywotnio.czuje ze z kolanem jest ok na tyle zebym mogl zaczac trenowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale biegac to ja moge w sobote po lesie ja chce cos robic. Nabrac jakies sily, jakiegos miesnia a nie 97 kg i wielki brzuch no i na treningi zaczac chodzic wiem ze tam najszybciej dojde do formy ale jeszcze miesiac musze czekac, to na slice aeroby chyba benda dobre przez ten czas?
  ale biegac to ja moge w sobote po lesie ja chce cos robic. Nabrac jakies sily, jakiegos miesnia a nie 97 kg i wielki brzuch no i na treningi zaczac chodzic wiem ze tam najszybciej dojde do formy ale jeszcze miesiac musze czekac, to na slice aeroby chyba benda dobre przez ten czas?

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Rozciąganie-program. Rozciąganie-program.- Ponad rok temu 
- 
			 Skurcze Skurcze- Ponad rok temu 
- 
			 Typy budowy ciała - szersze info. Typy budowy ciała - szersze info.- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta Dieta- Ponad rok temu 
- 
			 Kulturystyka i fitness SDW nr.10, Październik 2007 Kulturystyka i fitness SDW nr.10, Październik 2007- Ponad rok temu 
- 
			 martwy ciag -trzeba go cwiczyc, by byc silnym? martwy ciag -trzeba go cwiczyc, by byc silnym?- Ponad rok temu 
- 
			 Siłownia 2x w tyg Siłownia 2x w tyg- Ponad rok temu 
- 
			 Olimp Gain Bolic 6000 Olimp Gain Bolic 6000- Ponad rok temu 
- 
			 Aminokwasy Aminokwasy- Ponad rok temu 
- 
			 cykl muscletecha na sprzedaż cykl muscletecha na sprzedaż- Ponad rok temu