za nogi i na ziemię wszystkich lewitujących
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety czasem to bywa właśnie takie jak Bogumił sugeruje. Aikido czasem przyciąga nawiedzonych, a koncentrowanie się na mistyce i etykiecie potęguje ten problem. Każdy z nas się z tym spotkał i stąd właśnie alergiczna reakcja dyskutantów na pytania dotyczące ukrytych treści w długości hakamy.a w ogole to wszystko nie jest az tak mistyczno-ezoteryczne jak sugerujesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ athropina wcale nie pragnie uznania racji! :-)Athropinie uznamy rację, gdy pociągnie dalej dyskusję na temat stringów
Czyli Mr Smail?... :wink:Racji nie mają jedynie ci, którzy uciekają przed dyskusją.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś, kto nie jest arogancki, napisałby tutaj: przepraszam.Moi drodzy, ani arogancki nie jestem , ani sie arogancko nie wypowiadam, jesli ktos tak to odebral - jego problem i nich sie zastanowi dlaczego tak postrzega swiat...
Napisano Ponad rok temu
Dla czego
Skoro uczysz się SW 10lat i dajmy na to przyjdzie Bogumil da Ci w pysk z liścia, Ty w reakcji napierdolisz w rajtki.
Wnioskująca odpowiedź jest prosta:
Bo Bogumil to zezwierzęcony ham, neandertalczyk, Nie mający pojęcia o prawdziwym przeznaczeniu i "rozwoju" Sw i ćwiczący tylko po to by umiec walczyć(czyt.bić ludzi)
....jakież to ogranicznone żałosne i smutne za razem...całe szczęście, że Ja i Moi wasale stoje na wyższym poziomie ewolucyjnym i intelektualnym...i wpólnie uczymy sie łamac ludzią ręce nie nie kierując sie tak prymitywnymi powódkami...- Tylko po to by świat w końcu stał się lepszy..a wszytkim żyło się lepiej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Athropina - kazdy wybiera sobie idoli jak chce ale.... pisalas ze zrobilem arogancki post itp - wczytaj sie w post Bogumila i zastanow nad tym uwielbieniem tylko dlatego ze byl dowcipny i przycynil jak mlokos motorkiem na potancowce:)
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam na jakieś randki.pl w takim razie. Tam też znajdziesz mnóstwo sympatycznych, inteligentnych, itd. facetów. Zwłaszcza, że wyobraźnię masz wybujałą, jak widaćMoim idolem też Bogumił jest
więc nie dziwie się Athropinie, że pała doń sympatją. Chętnie bym poznała osobiście.
Jest sympatyczny, inteligentny, stanowczy i pewny siebie, z dużym poczuciem humoru, i jak sie domyślam wysportowany. Dziewczyny takich lubią a do tego ta otaczająca Go mgiełka tajemnicy dodatkowo rozbudza naszą wyobraźnie.
Napisano Ponad rok temu
Nie będę Ci przyznawać racji z tego prostego powodu, ze mam odmienne zdanie.oczywiscie moglibyscie poprostu powiedziec ze mam racej...
...dobrze wiecie ze jest tak jak napisalem, a ja dobrze wiem ze przyznac sie do tego nie przyznacie
Nie, NIE napisałeś. Straciłam trochę czasu na przeczytanie całęgo wątku i nie znajduję tu nic prócz przepytywania i oceniania zachowań.Alez ja napisalem wszystko jasno i wyraznie
Tak, jestem początkująca jeśli chodzi o aikido. Za to "życiowo" jestem zaawansowana i owszem, mam dużo do powiedzenia. Za mało wiesz na mój temat żeby to oceniać.Popatrz - jestes poczatkujaca...
...jako poczatkujaca duzo masz do powiedzenia jaki powinien byc zaawansowany, ciekawe...
Wiesz, jak dla mnie to na szacunek zasługuje każdy człowiek, jakby z założenia. Za to na szacunek szczególny albo też na brak szacunku trzeba sobie zasłużyć.Szauj swoich nauczycieli i pomysle ze innych tez ktos szanuje, z jakiegos powodu chyba....
Tu się ubawiłamAthropina - kazdy wybiera sobie idoli jak chce ale.... pisalas ze zrobilem arogancki post itp - wczytaj sie w post Bogumila i zastanow nad tym uwielbieniem tylko dlatego ze byl dowcipny i przycynil jak mlokos motorkiem na potancowce:)
bracia aikidocy, a gdzie ta Wasza jednosc i milosc? co?...
Moi drodzy wspolbracia i wspolsiostry...
jestesmy tu jedna rodzina, wszyscy zlaczeni ta sama droga...
Napisano Ponad rok temu
A o legendarnej kielni Jeżyka Waść nie pamiętasz?Nie wodke tylko browaraBosh, a ja sie wolałem nie wypowiadać bo piłem z Smailem wódkę
![]()
Dla mnie sprawa prosta jaki temat, takie odpowiedzi.takie odpowiedzi jaki poziom lub chec odpowiadajacych Gary
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu