Jakie Witaminki ?
Napisano Ponad rok temu
Mam problem całe dnie mam tak zorganizowane ze wracam ze szkoly [9 , 10 lekcji] jem obiad ucze sie potem na trening i spać[ok 6h] tak [prawie] codziennie. Czuje sie zmeczony nie wyspany itp. Czy ktoś z państwa expertów moze doradzic jakies witaminki czy coś tego typu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przedstawiam ADAM'a firmy NOW FOODS:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
uniwersal dialy formula -- > Cena w sumie nie taka zła chociaz w poruwnaniu do olimpu to średnia nie wiem co mam o tym myslec bo nie wiem co to jest to uniwersal dialy formula ?? moze mi ktos przyblizyc ?
Robertson --> Moze i to dobre nie wiem , ale jak na moja kieszeń to za drogie i chyba "za mocne" podobnie z resztą jak Animal pak od universala
-------------------------------------------------------------------
Dzieki za odp.
Moze mi ktos napisc cos wiecej o tych witaminkach Olimpu i o Uniwersal diely formula ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to te co tam 12 tabletek w dawce jest?Animal pak od universala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takze sa super 30zł za pake miech suplementacjiPolecam Olimp Vitamin Multiple Sport. Jedna kapsułka witamin i jedna minerałów dziennie.
tylko po nich kolor moczu jest bardzo fajny ;D
Napisano Ponad rok temu
takze sa super 30zł za pake miech suplementacji
tylko po nich kolor moczu jest bardzo fajny ;D
Dziwne, paru moich kumpli też zgłaszało taki efekt uboczny. Osobiście nie zaobserwowałem żadnych zmian. Pewnie w moim starczym ciele zostają w całości wchłonięte
Napisano Ponad rok temu
Hej Witminki olimpu ? brzmi nieźle mozesz napisac dokladniej co tam jest ? z gory dziekuje.
uniwersal dialy formula -- > Cena w sumie nie taka zła chociaz w poruwnaniu do olimpu to średnia nie wiem co mam o tym myslec bo nie wiem co to jest to uniwersal dialy formula ?? moze mi ktos przyblizyc ?
Robertson --> Moze i to dobre nie wiem , ale jak na moja kieszeń to za drogie i chyba "za mocne" podobnie z resztą jak Animal pak od universala
-------------------------------------------------------------------
Dzieki za odp.
Moze mi ktos napisc cos wiecej o tych witaminkach Olimpu i o Uniwersal diely formula ?
a na ile te witaminy olimpu stykna?;> nawet jak na miecha ekonomiczniej wychodzi universal...a skladow nikt tu nie bedzie Ci przepisywal...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w niebieskich masz mineraly, w pomaranczowym witaminy wiec logicznie ze naraz
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stabilizator kolana
- Ponad rok temu
-
kontuzja stawu skokowego - prosze o rady
- Ponad rok temu
-
Boks, dieta, trening
- Ponad rok temu
-
Ból podczas biegania
- Ponad rok temu
-
goraca kapiel po porannym treningu
- Ponad rok temu
-
Jaki ochraniacz na piersi?
- Ponad rok temu
-
BJJ + siłownia, jak ćwiczyć żeby się nie zajechać??
- Ponad rok temu
-
plan treningowy
- Ponad rok temu
-
białko rośline
- Ponad rok temu
-
syf w ranie
- Ponad rok temu