Jakie Witaminki ?
Napisano Ponad rok temu
pytanie w ktorym miejscu wg producentow zaczyna sie "sport" a gdzie "rekreacja"
tak czy inaczej produkt jest absolutnie bezpieczny. wysokie stezenie wystepuje jedynie w tych witaminach ktorych "przedawkowanie" nie powoduje żadnych uszczerbków
ja pisałem o swojej "zmiennosci" witamin tylko i wyłacznie pod katem ekonomicznym:) i to tez nie zawsze
tak czy inaczej osobiscie widze roznice we wlasnym samopoczuciu od momentu suplementacji vitamin multiple sport- wiec sam nic nie zmienie:)
pozdrawiam
p.s.
ja nigdy nie sikałem po tym na zielono 8O u mnie mocz poprostu byl "bardziej ciemny" i wsio
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej dla mnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sam gadałem swojego czasu z kumplem co farmację studiuje
tych witamin ktorych stezenie jest wysokie nie da rady przedawkowac, nadmiar jest wydalany
ja nie wiem jak Wy- ale ja np czuje się bardziej komfortowo ze swiadomoscią, że mam czegos za duzo, anizeli za mało :wink:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
To samo dotyczy sadła?ja nie wiem jak Wy- ale ja np czuje się bardziej komfortowo ze świadomoscią, że mam czegos za duzo, anizeli za mało
Poza tym moja angliskta z liceum zawsze powtarzała, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie jak lekarz powiedzial ze spoko, to olewam zielony kolor siuskow
Napisano Ponad rok temu
To samo dotyczy sadła?
Poza tym moja angliskta z liceum zawsze powtarzała, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
baaa, kochanego ciałka nigdy nie za wiele
No i bylem u lekarza. Powiedzial ze te stezenia wcale nie sa przesadzone, szczegolnie dla kogos kto trenuje. A zielony kolor no to coz..Wl. niego to moze byc dzialanie tych oslonek na tabsy, albo jakiegos barwnika (chociaz nic nie napisali o zadnym barwniku w skladzie, wiec moze te oslonki).
W kazdym razie jak lekarz powiedzial ze spoko, to olewam zielony kolor siuskow
a wiec gra gitara
Napisano Ponad rok temu
Jak często stosować i czy stosować całą paczuszkę na jeden raz?
Bo codziennie walić taką dawkę to chyba za często?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak całą paczuszkę inaczej to nie ma żadnego sensu.
P.S. Czyli jem tak jak jest napisane na opakowaniu
Napisano Ponad rok temu
nie chce cie smucic Jerz ale spora czesc tej porcji nei jest przez Ciebie wchlaniana
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Barlug ale część tego jest jak najbardziej wchłaniana zresztą najważniejsze dla mnie jest to że czuje się po tym znacznie lepiej.
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie dzięki za odpowiedź, będę jadł po jednej paczce w dzień treningowy, choć ilość substancji zawartych w dawce suplementu mnie trochę przeraża.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowanie nie przesadzajcie. Zyjemy w czasach gdzie chemia jest wszedzie- w zarciu, w powietrzu, w wodzie... a wy sie przjemujcie czy przypadkiem nie zjecie kilka mg witaminy za duzo :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stabilizator kolana
- Ponad rok temu
-
kontuzja stawu skokowego - prosze o rady
- Ponad rok temu
-
Boks, dieta, trening
- Ponad rok temu
-
Ból podczas biegania
- Ponad rok temu
-
goraca kapiel po porannym treningu
- Ponad rok temu
-
Jaki ochraniacz na piersi?
- Ponad rok temu
-
BJJ + siłownia, jak ćwiczyć żeby się nie zajechać??
- Ponad rok temu
-
plan treningowy
- Ponad rok temu
-
białko rośline
- Ponad rok temu
-
syf w ranie
- Ponad rok temu