- dzey - nie masz mnie chyba za kretyna coo... (z tym 112)
tyle tylko że po pierwsze w telefonie mam strażaków jakos tak wcześniej wpisanych niz policje

bo do tych pierwszych częściej dzwonie ... HE HE ot no w końcu za coś biorą te swoje 1600 czy teraz 1800 pln do rączki a minimum to 1500 i to z naszych kieszonek więc wydaje mi się że nie ma co sobie załować HE HE

)) i kiedy widzę jakąś niesprawiedliwość czy głupote pozwalam sobie ich poinformować baaaaa i miasto na tym zarabia bo mandaciki takie sola że fiu fiu

więc wszyscy są zadowoleni
co do policji ...

to swoje spr załatwiam sam

- te na ulicy - a nawet gdybym dzwonił to juz pewnie po fakcie i bez znaczenia czy ja bym obił czy mnie by obili to juz lepiej na pogotowie HE HE

bo policja to zeznania, wnikanie, generalnie szukanie dziury tam gdzie jej nie ma a ile przy tym czasu schodzi,
no właściwie pozostaje jeszcze pewien drobiazg straz miejska w trakcie swojego istnienia otrzymała znaczne uprawnienia - ne śledzę tematu - ale bliski jestem pewności że kilka zespołów posiada broń ostrą - nie wszyscy ale ... wydawało mi się że na jednego wybujanego kierowce autobusu powinno ich starczyć ale nieeee jak sie okazało - czy pani operatorka powiadomiła 997 tego mi nie wiadomo ale to by dopiero były jaja jak ... NIE hehehe idąc dalej tym tropem kobita zadzwoniła ale na policji jej powiedzieli że sie za bardzo przejmuje a ten co dzwonił to jakiś żartowniś HA HA HA - wcale to nie jest takie niemozliwe - to w koncu kraj prawa i sprawiedliwości - i kolo będzie dalej śmigał z rewolwerem na szelkach po warszawskich ulicach swym czerwonym autobusem do czasu aż go jakiś kierowca czy pasażer tak nie wkurwi że go zastrzeli ...... - no co za pojebus, a jak byłem ostatnio z dzieciakiem na święcie policji na polach mokotowskich normalnie mnie zasypali ulotkami o tym że jak sie widzi coś co nie wyglada ciekawie to dzwonić - sprawdzą każdy sygnał

he he no ale może ktoś cos zrobił i nasz wesoły driver został pouczony że tak powiem przez nasza szanowną władzę ......
Cizzia
ps. po cholerę dupę ruszać za granicę jak i u nas sie ameryka robi